ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ραντούλιτσα: "Περήφανος και ευτυχισμένος"

Ραντούλιτσα: "Περήφανος και ευτυχισμένος"

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεταγραφή του στο "τριφύλλι" δηλώνοντας περήφανος και ευτυχισμένος για την έλευσή του στους "πράσινους".

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο 27χρονος σέντερ, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί, δεν έκρυψε τη χαρά του για την τροπή που πήραν οι συζητήσεις με το "τριφύλλι".

" Είμαι περήφανος που υπέγραψα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, με τεράστια ιστορία. Είμαι ευτυχισμένος που πλέον ανήκω σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη", είπε ο Σέρβος σέντερ στο paobc.gr και πρόσθεσε: " Για τον Παναθηναϊκό δεν έχεις και πολλά να πεις. Οι τίτλοι και η ιστορία μιλούν από μόνα τους. Πρόκειται για μια τεράστια ομάδα και το ξέρουν όλοι. Άλλωστε μεγάλοι παίκτες, όπως ο Διαμαντίδης που τον ξέρει όλος ο κόσμος, έχουν πρωταγωνιστήσει σ’ αυτή την ιστορία. Επίσης γνωρίζω και τον Καλάθη".

Καταλήγοντας ο Σέρβος σέντερ υπογράμμισε: " Θέλω να φέρω δύναμη κοντά στο καλάθι. Κυρίως όμως σωστή συμπεριφορά και να είμαι ο ιδανικός συμπαίκτης ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ