ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ραντούλιτσα: "MVP είναι η ομάδα"

Ραντούλιτσα: "MVP είναι η ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της 6ης αγωνιστικής, κάνοντας αναφορά στη σημασία της ομαδικής δουλειάς.

Με τους 21 πόντους που πέτυχε (με 7/9 δίποντα και 7/7 βολές) απέναντι στον Αρκαδικό, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της 6ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ . Ο Σέρβος σέντερ του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε ανοδική -πορεία τις τελευταίες εβδομάδες, με την αναμέτρηση κόντρα στους νεοφώτιστους να... επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Με αφορμή την ανάδειξή του σε MVP πάντως, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τονίζοντας πως "όταν η ομάδα νικά είμαστε όλοι MVP", για να προσθέσει: "Ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τους εαυτούς μας, πολύ περισσότερο τώρα που βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου ακόμα και προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό και χημεία. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει επίπεδο και ποιότητα".

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε Πολυτιμότερο Παίκτη της 6ης αγωνιστικής σε συνδυασμό με την διατήρηση του αήττητη του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα της φετινής σεζόν;

" Οι δικές μου φιλοδοξίες είναι ταυτόσημες με της ομάδας. Ο στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου ώστε να φτάνουμε στη νίκη σε κάθε αγώνα. Εφόσον το πετυχαίνουμε είμαι ευτυχής. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Σε ό,τι αφορά στην ανάδειξή μου σε πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Η ομάδα είναι πάνω απ' όλους μας κι εφόσον η ομάδα νικά τότε όλοι είμαστε... MVP".

- Είναι ο Παναθηναϊκός στο αγωνιστικό επίπεδο που επιθυμείτε και εάν όχι τι πρέπει να βελτιώσει;

" Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και υπό το πρίσμα αυτό οφείλει να παρουσιαστεί πανέτοιμος όταν θα φτάσει η στιγμή να διεκδικήσει τους στόχους του. Κάθε μέρα δουλεύουμε με σκοπό να γινόμαστε καλύτεροι. Ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τους εαυτούς μας, πολύ περισσότερο τώρα που βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου ακόμα και προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό και χημεία".

- Έχεις αγωνιστεί στην Ευρώπη, στο ΝΒΑ και την Κίνα, ποια είναι η άποψη σου για το ελληνικό Πρωτάθλημα;

" Κάθε πρωτάθλημα είναι διαφορετικό, έχει τις ιδιαιτερότητές του, τα θετικά και τα αρνητικά του. Το ελληνικό Πρωτάθλημα έχει επίπεδο και ποιότητα, άλλωστε το μπάσκετ στην Ελλάδα βρίσκεται πολύ ψηλά στη συνείδηση του κόσμου. Το μόνο που μπορώ να προσθέσω λοιπόν είναι ότι χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ