ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ράγισαν τα τσιμέντα: Εκκωφαντική σιγή για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κάποιες φορές, η εικόνα μιλάει από μόνη της. Δείτε τη σιγή, την παγωμάρα, το πένθος που έφτασε μέχρι την τελευταία γωνιά του ΟΑΚΑ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο (VIDEO).

Η 10η Ιουνίου 2018 θα είναι μια μέρα που ουδείς Παναθηναϊκός θα ξεχάσει. Ο χαμός του Παύλου Γιαννακόπουλου σόκαρε το πανελλήνιο, η καθολική αναγνώριση είναι η μεγαλύτερη νίκη του και η εκκωφαντική σιωπή στο ΟΑΚΑ, στιγμές πριν το τζάμπολ του τρίτου τελικού της Stoiximan.gr Basket League το λιγότερο που μπορούσε να κάνει ο κόσμος της ομάδας για να τιμήσει τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα στον σύλλογο για πέντε δεκαετίες.

Η συγκίνηση βρισκόταν παντού, από το παρκέ και τους πάγκους, μέχρι τις πιο ψηλές θέσεις στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Και δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, καθώς ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί τον χαμό ενός πραγματικά σπουδαίου παράγοντας, ενός σπουδαίου ανθρώπου. Οι παίκτες των δύο ομάδων στάθηκαν στο κέντρο του γηπέδου, με τη σιγή να είναι τόσο... έντονη, που μέχρι και καρφίτσα θα ακουγόταν αν έπεφτε στο έδαφος. Κάποιοι προσπάθησαν να την σπάσουν, γρήγορα όμως αποδοκιμάστηκαν και έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν.

Τι ακολούθησε; Ένα ακόμη πιο εκκωφαντικό χειροκρότημα, που δημιούργησε ρίγος σε όποιον βρισκόταν στο ΟΑΚΑ και σε όποιον παρακολουθούσε από την τηλεόρασή του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ