ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πως αποχαιρέτησαν τον Παύλο Γιαννακόπουλο οι ομάδες της Super League και της Football League

ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI)
ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι περισσότεροι σύλλογοι της Super League και αρκετές ομάδες της Football League εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους για τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Την Κυριακή υπήρξε ένα μπαράζ ανακοινώσεων με συλλυπητήρια για τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου από συλλόγους της Super League μεταξύ των οποίων ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, η ΕΠΟ και η Super League.

Ακολούθησαν και την την Δευτέρα αρκετές ανακοινώσεις από τις περισσότερες ομάδες της Super League αλλά και από αρκετές της Football League που εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου και τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να εκφράσει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Παύλου Γιαννακόπουλου σεβόμενη ιδιαίτερα έναν άνθρωπο που έπαιξε σπουδαίο ρόλο στον αθλητικό και επιχειρηματικό χώρο της Ελλάδας πρεσβεύοντας όλα τα ιδεώδη».

Ενώ από την πλευρά της αυτή του Πανιωνίου τονίζει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ με επιστολή, απέστειλε στην ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, τα θερμά συλλυπητήρια της διοίκησης και των στελεχών της, για τον θάνατό του".

Όσο για αυτή του Απόλλωνα Σμύρνης αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της για τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες της χώρας και φυσικά από τους σπουδαιότερους παράγοντες του αθλητισμού. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στους οικείους του»

Τα συλλυπητήρια της εξέφρασε και η ΠΑΕ Λεβαδειακός:

"Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της τόσο στους οικείους του ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ όσο και σε όλη την ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ οικογένεια. Ο Ελληνικός αθλητισμός απώλεσε έναν αδαμάντινο χαρακτήρα, ο οποίος με το ήθος και την ευπρέπεια του κέρδισε τον σεβασμό όλου του φιλάθλου κοινού της Ελλάδας".

Και αυτή της Κέρκυρας:

"Η ΠΑΕ Κέρκυρα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ένας άνθρωπος ορόσημο που συνέβαλε καθοριστικά στον αθλητισμό, με αγνή και ανιδιοτελή προσφορά, και κυρίως στο άθλημα του μπάσκετ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Συλλυπητήρια ανακοίνωση έβγαλε και ο Άρης:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο εκλιπών υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, με ανεξίτηλη προσφορά στον αθλητισμό, αλλά και στον επιχειρηματικό-κοινωνικό βίο της χώρας μας. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη πίσω του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει..."

Ενώ η Παναχαϊκή τον χαρακτήρισε ως έναν άνθρωπο που ξεχώρισε για το ήθος του:

«Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου και τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους και στην οικογένεια του.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ξεχώρισε όχι μόνο ως επιχειρηματίας αλλά και ως αθλητικός παράγοντας που άφησε το δικό του στίγμα και διακρίθηκε για το ήθος του και την ανιδιοτελή αγάπη του για τον ελληνικό αθλητισμό.

Τον ευχαριστούμε για την παρακαταθήκη που μας άφησε και ευχόμαστε το σπουδαίο έργο του να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και κέντρο αναφοράς για την αποτελεσματικότερη ανάπτυξη του Αθλητισμού. Καλό Ταξίδι Παύλο Γιαννακόπουλε».

Τέλος η Σπάρτη, απ' όπου και καταγόταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος, σημείωσε στην ανακοίνωση της:

«Αποχαιρετούμε σήμερα τον Παύλο Γιαννακόπουλο τον μεγαλύτερο αυτοδημιούργητο Έλληνα επιχειρηματία,τον μακράν μεγαλύτερο αθλητικό παράγοντα της χώρας, τον έντιμο άνθρωπο, τον φιλάνθρωπο, τον οικογενειάρχη πού νοιαζόταν για όλους, και προ πάντων ένα μεγάλο Λάκωνα. Νοιώθουμε υπερηφάνεια πού τον γνωρίσαμε από κοντά και νοιώθουμε ευγνώμονες. Εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας προς την οικογένεια για το χαμό του. Καλό ταξίδι».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ