ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ψηφίστε ποιον προπονητή θέλετε στον Παναθηναϊκό

Ψηφίστε ποιον προπονητή θέλετε στον Παναθηναϊκό

Το Sport24.gr σάς δίνει τη δυνατότητα να διαλέξετε ποιον προπονητή θέλετε να δείτε στον πάγκο του Παναθηναϊκού την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μπείτε στην ψηφοφορία.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το ελληνικό πρωτάθλημα, ήρθε η ώρα για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να βρει τον επόμενο προπονητή του. Οι "πράσινοι" πορεύτηκαν με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο στον τελευταίο μήνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με την παραμονή του στην άκρη του πάγκου να θεωρείται πάντως δύσκολη.

Το Sport24.gr επέλεξε τους διαθέσιμους προπονητές, που θα μπορούσαν να αναλάβουν τα ηνία του "τριφυλλιού". Μεταξύ αυτών δεν βρίσκεται ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, που αποφάσισε να αλλάξει ρότα και να παραμείνει στο ΝΒΑ, αλλά περιλαμβάνονται ονόματα όπως αυτά του Αργύρη Πεδουλάκη και του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο "Άρτζι" παραμένει χωρίς ομάδα, μετά την αποχώρησή του από την Ούνικς Καζάν, όντας μια περίπτωση που γνωρίζουν καλά στον Παναθηναϊκό, με τα αποτελέσματα της δουλειάς του να είναι γνωστά (τρεις τίτλοι σε ενάμιση χρόνο). Όσο για τον Σάρας; Αποτελεί αγαπημένο παδιί της "πράσινης" εξέδρας και ένα πρόσωπο που πολλοί θα ήθελα να δουν στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, ελεύθερος είναι εδώ και μερικές ημέρες ο Σάσα Ομπράντοβιτς (για τον οποίο το Sport24.gr επισήμανε ότι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας), ενώ το αυτό αναμένεται να συμβεί με τον Λούκα Μπάνκι, που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι προπονητής, το όνομα του οποίου παίζει δυνατά για κορυφαίους ευρωπαϊκούς πάγκους, ενώ πιο δύσκολες -για πολλούς λόγους- μοιάζουν οι περιπτώσεις των Έτορε Μεσίνα και Φώτη Κατσικάρη. Όσο για το τέλος, αφήσαμε τον Σωτήρη Μανωλόπουλο (ο οποίος πήρε καλό βαθμό στον μήνα που εργάστηκε ως πρώτος προπονητής) όσο και τον Σούλη Μαρκόπουλο, που έχει παρουσιάσει εξαιρετικό έργο σε Μαρούσι και ΠΑΟΚ.

Λοιπόν, αρκετά με τα λόγια. Ήρθε η ώρα σας να ψηφίσετε ποιον θα θέλατε και ποιον όχι στον πάγκο του Παναθηναϊκού.



















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ