ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ψάχνει για ψηλό ο Παναθηναϊκός!

Ψάχνει για ψηλό ο Παναθηναϊκός!

Μάτια και αυτιά... ορθάνοιχτα έχει ο Παναθηναϊκός που ξαναβγαίνει στην αγορά για την αναζήτηση ψηλού! Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24Radio 103.3, οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν τη φροντ λάιν, ζητώντας μάλιστα από εκπροσώπους παικτών να κάνουν σχετικές προτάσεις.

Είναι σαφές πως ο Πασκουάλ θέλει να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό κοντά στο καλάθι κι έχει ενημερώσει πως θα τον ενδιέφερε οποιαδήποτε καλή διαθέσιμη περίπτωση μπορεί να υπάρχει αυτή την στιγμή. Ωστόσο, οι λύσεις είναι εξαιρετικές περιορισμένες έως μηδαμινές. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες στην Ευρωλίγκα (π.χ. Χίμκι) που είναι πρόθυμες ακόμη και να πληρώσουν για να «σπάσουν» συμβόλαιο, προκειμένου να βρουν τον κατάλληλο παίκτη, ωστόσο η αναζήτηση ψηλού μοιάζει με... σταγόνα στον ωκεανό.

Οι πληροφορίες των Παντελή Βλαχόπουλου και Γιώργου Συρίγου στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" στον Sport24 Radio 103,3, αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός «σκανάρει» την αγορά με πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ' ό,τι το προηγούμενο διάστημα. Εχει στείλει το σχετικό «μήνυμα» στους ατζέντηδες και περιμένει κάποια αξιόλογη πρόταση για να κινηθεί αναλόγως.

Προς το παρόν βεβαίως δεν υπάρχει απάντηση για το ποιος θα θυσιαστεί σε περίπτωση που βρεθεί ο «εκλεκτός». Υπάρχει το ενδεχόμενο να «κοπεί» κάποιος ξένος από την Stoiximan.gr Basket League, αλλά δεν είναι απίθανο να προστεθεί και 8ος ξένος μόνο στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αποκλειστική συνέντευξη Κρις Σίνγκλετον: "Στο ΣΕΦ σκεφτόμαστε ότι τους έχουμε"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ