ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρωτοχρονιά με... ΠΑΟΚ

Πρωτοχρονιά με... ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς επιστρέφουν στο ΟΑΚΑ προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (4/1, 17:00). "Πράσινες" ευχές. (video)

Το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ανήκει στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, αφού πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα και την -εξ αναβολής- αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (4/1, 17:00). Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έδωσε ρεπό στους παίκτες του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά σήμερα (1/1) το απόγευμα αρχίζει ξανά η δουλειά.

Οι "πράσινοι" θα προπονηθούν στο ΟΑΚΑ με μία... απουσία. Ο λόγος φυσικά για τον Τζούλιαν Ράιτ, που αποχώρησε από την ομάδα, μιας και δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του . Έτσι, τη θέση του στο ροτέισον θα πάρει (αρχικά) ο Γιώργος Διαμαντάκος, που ούτως ή άλλως έχει δείξει καλά δείγματα γραφής, στα παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Από εκεί και πέρα, αντίστροφα μετράει για την επιστροφή του στη δράση ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο 20χρονος γκαρντ βρίσκεται ήδη δύο βδομάδες στα "πιτς" (λόγω θλάσης στο γαστροκνήμιο) και άμεσα αναμένεται να ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ευχές για το νέο έτος

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδωσαν τις ευχές τους για το 2015. Δείτε τι είπαν οι Βλάντο Γιάνκοβιτς, ΝτεΜάρκους Νέλσον, Γιάνις Μπλουμς, Έι Τζέι Σλότερ και Εστέμπαν Μπατίστα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ