ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη προπόνηση στο ΟΑΚΑ

Πρώτη προπόνηση στο ΟΑΚΑ

Τα... βάσανα ξεκίνησαν για τους παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods, καθώς σήμερα (17/8) το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Στο ΟΑΚΑ έλαβε χώρα σήμερα (17/8) το απόγευμα η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού Superfoods για τη σεζόν 2016-2017.

Το "παρών" έδωσαν οι νεοαποκτηθέντες Μάικ Τζέιμς, Γιάννης Μπουρούσης και Πατ Καλάθης, οι παλιοί Νικ Καλάθης, Αντώνης Φώτσης, Νίκος Παππάς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Τζέιμς Φελντέιν και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, οι μικροί Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Καλαϊτζάκης καθώς και οι Τονι Γουντς και Κωστής Γόντικας, οι οποίοι θα βοηθήσουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Από εκεί και πέρα απουσίαζαν δικαιολογημένα ο Κει Σι Ρίβερς, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το απόγευμα της Πέμπτης (18/8, 16:30), ενώ ο Τζέιμς Γκιστ έχει λάβει άδεια μέχρι την Κυριακή (21/8).

Όσον αφορά τον Κρις Σίνγκλετον ο Αργύρης Πεδουλάκης θα περιμένει λίγο περισσότερο για να τον έχει υπό τις οδηγίες του, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τις υποχρεώσεις του στην Κίνα. Μόλις τελειώσει με τα πλέι οφ του κινεζικού πρωταθλήματος, θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ