ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη προπόνηση για Παππά

Πρώτη προπόνηση για Παππά
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παππάς ακολούθησε μέρος της σημερινής (3/11) προπόνησης του Παναθηναϊκού, ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Σε δύο εβδομάδες η πλήρης επάνοδός του, όπως έχει αποκαλύψει από το μεσημέρι το Sport24.gr

Έναν πολύ καλό λόγο για να χαμογελά απέκτησε σήμερα (3/11) ο Νίκος Παππάς, ο οποίος ακολούθησε μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού, μετά από αποχή περίπου έξι μηνών. Ο 25χρονος γκαρντ, που τραυματίστηκε στο γόνατο στις 16 Μαΐου κατά την αναμέτρηση με τον Κολοσσό , πάτησε παρκέ μαζί με τους συμπαίκτες του και ακολουθώντας ένα μέρος του προγράμματος (δίχως σωματική επαφή), άρχισε ουσιαστικά να μετρά αντίστροφα.

Το Sport24.gr σάς έχει ενημερώσει άλλωστε από το μεσημέρι πως η επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων έχει οριστεί για τις 20 Νοεμβρίου, ήτοι σε περίπου δύο εβδομάδες . Με τα σημερινά μαντάτα να αποτελούν ένα ακόμη βήμα για εκείνον προκειμένου να ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα και να τεθεί -εν συνεχεία- στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Από εκεί και πέρα, τα ευχάριστα δεν σταματούν εδώ για τον Παναθηναϊκό αφού κανονικά προπονήθηκε ο Όγκνιεν Κούζμιτς. Ο Σέρβος σέντερ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο, από το διάστρεμμα που υπέστη προ δέκα ημερών και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για την προσεχή αναμέτρηση με τη Ζιελόνα Γκόρα (6/11, 20:00). Εκεί όπου το "τριφύλλι" θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην Euroleague.

Η επιστροφή του είναι μείζονος σημασίας για τον Παναθηναϊκό αφού, πέραν όλων των άλλων, εκτός μάχης παραμένει ο Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας που ξεκίνησε το Σάββατο (31/10) με σκοπό να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Παρεμπιπτόντως, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς απουσίαζε από την απογευματινή προπόνηση αφού μετέβη στη Σερβία για να διευθετήσει προσωπική του υπόθεση, με την επιστροφή του στην Ελλάδα να είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης (4/11).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ