ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτα το ντέρμπι, μετά τα κενά

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BASKONIA - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BASKONIA - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στον Παναθηναϊκό Superfoods αφήνουν για λίγο στην άκρη το ενδεχόμενο ενίσχυσης αφού προέχει το ματς με τον Ολυμπιακό. Τι παίζει με το "5" και που κοιτάζει το "τριφύλλι".

Μετά από ένα μήνα δράσης τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν αποδίδει όπως σχεδίαζαν ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του, με αποτέλεσμα πέρα από τις βαριές εκτός έδρας ήττες στην EuroLeague (από Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας) να έρθει κι ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Κάπως έτσι, ένα από τα ζητήματα που έχουν να λύσουν οι "πράσινοι", έχει να κάνει με τη θέση "5". Στο "τριφύλλι" έχουν κάνει μια διερευνητική κίνηση με ατζέντηδες, ώστε ν' αξιολογήσουν τις περιπτώσεις που είναι διαθέσιμες στην αγορά, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως στην παρούσα χρονική φάση, οι διαθέσιμες περιπτώσεις είναι ελάχιστες (και δη αυτές στο επίπεδο που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός Superfoods).

Τις τελευταίες ημέρες, ακούστηκαν τα ονόματα των Τζόι Ντόρσεϊ (ανακινήθηκε κατά βάση από τον ατζέντη του, για να διαψευστεί άμεσα από το "τριφύλλι") και Κεμ Μπιρτς , χωρίς βέβαια να υπάρχει κάτι περισσότερο για κάποια από τις δύο περιπτώσεις -για διάφορους λόγους. Όπως και να έχει πάντως, μέρα με τη μέρα φτάνουν στο ΟΑΚΑ νέες προτάσεις για παίκτες που θα μπορούσαν να απασχολήσουν, δίχως όμως να υπάρχει κάποια που να έχει ξεχωρίσει ο Τσάβι Πασκουάλ.

Με δεδομένο ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις "τρέχουν",ο 45χρονος τεχνικός δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο υπάρχον υλικό, περιμένοντας να βγουν (άμεσα) κι άλλοι παίκτες μπροστά, για να "ανοίξει" το rotation και η ομάδα να ανεβάσει συνολικά την απόδοσή της. Αν αυτό δεν γίνει στο προσεχές διάστημα, τότε θα καταστεί πιο σαφής η ενδεχόμενη μεταγραφική κίνηση των "πρασίνων" στην αγορά, αφού στον Παναθηναϊκό Superoofds δεν θέλουν να προχωρήσουν σε κάποια βιαστική κίνηση με μεγάλο ρίσκο...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ