ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτα ο Πασκουάλ, μετά ο Μαυροκεφαλίδης

Πρώτα ο Πασκουάλ, μετά ο Μαυροκεφαλίδης

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει ρίξει όλο το βάρος στις επαφές με τον εκπρόσωπο του Τσάβι Πασκουάλ, την ώρα που προτάθηκε στο "τριφύλλι" ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Οι συζητήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού Superfooods με τον εκπρόσωπο του Τσάβι Πασκουάλ ολοκληρώθηκαν, με ένα τυπικό ζήτημα να καθυστερεί την ανακοίνωση προς το παρόν. Μία ανακοίνωση που πάντως είναι πολύ πιθανό να εκδοθεί για το Σάββατο (22/10).

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο 44χρονος τεχνικός έχει ζητήσει μεταγραφική ενίσχυση, και σε αυτό το πλαίσιο έχει έρθει στο προσκήνιο το όνομα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο έμπειρος σέντερ, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ πριν από δύο μήνες, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Τσάβι Πασκουάλ στην Μπαρτσελόνα (στα playoffs της Liga Endesa το 2013), κάτι που σημαίνει πως οι δύο άνδρες γνωρίζονται αρκετά καλά.

Είναι πολύ πιθανό οι "πράσινοι" να κινηθούν προκειμένου να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο για να τρέξουν τέτοιου είδους ζητήματα (βλ. μεταγραφές) θα πρέπει πρώτα να επισημοποιηθεί η έλευση του Τσάβι Πασκουάλ στην Αθήνα για χάρη του "τριφυλλιού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ