ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προχωράει για Τζέιμς ο Παναθηναϊκός

Προχωράει για Τζέιμς ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό έχουν βάλει τις προτεραιότητες τους για την μεταγραφική τους ενίσχυση και σε αυτό το πλαίσιο προχωρούν τις συζητήσεις με τον Μάικ Τζέιμς.

Από το ξεκίνημα του σχεδιασμού που έκανε ο Παναθηναϊκός είχαμε υπογραμμίσει το όνομα του Μάικ Τζέιμς καθώς ήταν από τους παίκτες οι οποίοι βρέθηκαν ψηλά στη λίστα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Οι δυσκολίες από την πρώτη στιγμή ήταν δεδομένες, ωστόσο οι "πράσινοι" έδειξαν πως επιθυμούν ν' αποκτήσουν τον Αμερικανό γκαρντ ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Λαμποράλ Κούτσα την περασμένη σεζόν, με αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι το Final Four της Euroleague.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, έχουν προσεγγίσει την πλευρά του Αμερικανού γκαρντ καθώς κατέθεσαν επίσημη πρόταση, ωστόσο για την ώρα οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη χωρίς να υπάρχει απάντηση από τον Τζέιμς.

Ο 26χρονος γκαρντ έχει συγκεκριμένες προτεραιότητες αναφορικά με το ΝΒΑ, με συνέπεια να θέτει συγκεκριμένους όρους συν το γεγονός πως έχει στα χέρια του πολύς καλές προτάσεις και από άλλες ομάδες της Euroleague.

Οι επόμενες ώρες αναμένεται να είναι κρίσιμες πάνω σε αυτό το κομμάτι, αφού οι δύο πλευρές έχουν πλησιάσει αρκετά, ωστόσο απομένουν λεπτομέρειες που είναι σημαντικές, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία και ο Τζέιμς να συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ