ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προχωράει για Νίκολς ο Παναθηναϊκός

Προχωράει για Νίκολς ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Superfoods καταλήγει στον Αμερικανό φόργουορντ Ντεμέτρις Νίκολς που τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνίστηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η προετοιμασία του "τριφυλλιού" συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς στο Καρπενήσι, ωστόσο οι "πράσινοι" οι κινούνται για να κλείσουν τη θέση και του έκτου ξένου. Αυτό θα γίνει με μία επιλογή που υπήρχε εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα στη λίστα του Αργύρη Πεδουλάκη, όμως τις τελευταίες ημέρες κέρδισε έδαφος κι επί της ουσίας προκρίθηκε.

Από τη στιγμή δηλαδή που οι λύσεις των κοινοτικών περιορίστηκαν και δεν ήταν εφικτό να περιμένουν περισσότερο τον Οκάρο Ουάιτ.

Ο λόγος λοιπόν, για τον Ντεμέτρις Νίκολς ο οποίος τις προηγούμενες δύο σεζόν αγωνίστηκε στην ΤΣΣΚΑ και το φετινό καλοκαίρι το όνομα του προτάθηκε σε πολλές ομάδες της Euroleague, ωστόσο παρέμεινε ελεύθερος περιμένοντας την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του.

O Aμερικανός φόργουορντ (32χρ., υψ. 2.03) τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 23 αγώνες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ όπου στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης και είχε κατά μέσο όρο 4 πόντους (66,7% βολές, 62,5% δίποντα και 36,6% τρίποντα) και 1,4 ριμπάουντ.

Μπορεί ν' αγωνιστεί τόσο στη θέση «4» όσο και στο «3». κάτι το οποίο επιθυμεί ο Πεδουλάκης για να έχει περισσότερες επιλογές στα σχήματα τα οποία θα χρησιμοποιεί στη διάρκεια των αναμετρήσεων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ