ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Τελειώνει" με Κέι Σι Ρίβερς ο Παναθηναϊκός

"Τελειώνει" με Κέι Σι Ρίβερς ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Κέι Σι Ρίβερς προκειμένου να τον ντύσει στα πράσινα. Είναι πιθανό να τελειώσει θετικά η υπόθεση το Σάββατο (23/7).

Το όνομα του Κέι Σι Ρίβερς βγήκε στην επιφάνεια για τον Παναθηναϊκό το μεσημέρι της Παρασκευής (22/7) , από τη στιγμή που οι "πράσινοι" επαναπροσέγγισαν την πλευρά του 29χρονου γκαρντ/φόργουορντ. Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος ούτως ή άλλως έχει ξεκαθαρίσει τα "θέλω" του για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Ο προπονητής των "πρασίνων" έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός γκαρντ/φόργουορντ κι ενός πάουερ φόργουορντ, με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να κινείται πλέον για την απόκτησή του Κέι Σι Ρίβερς. Το "τριφύλλι" βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη, θέλοντας να τελειώσει το συντομότερο δυνατό τις συζητήσεις προκειμένου να ντύσει στα πράσινα τον 29χρονο γκαρντ/φόργουορντ.

Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτόματα η περίπτωσή του έγινε πολύ πιο εφικτή. Όπως έγραψε από το μεσημέρι το Sport24.gr, τότε ήταν που... αναθερμάνθηκε το "πράσινο" ενδιαφέρον για τον παίκτη, ο οποίος είχε στα χέρια του επίσης προτάσεις από ισπανικές ομάδες, ενώ στο κόλπο για την απόκτησή του μπήκαν τις τελευταίες ημέρες δύο ομάδες της Euroleague.

Με δεδομένο πως προτεραιότητα για τον ίδιο δεν είναι τόσο το οικονομικό, όσο η μετακόμιση σε μια ομάδα που θα νιώθει άνετα και θα μπορεί να νιώθει ασφάλεια η οικογένειά του, ο Παναθηναϊκός κέρδισε πολύ γρήγορα έδαφος σε σχέση με τους μνηστήρες από την Τουρκία και τη Ρωσία. Οι "πράσινοι" τον προσέγγισαν κάτω από άκρα μυστικότητα, επισημαίνοντάς του παράλληλα πόσο σημαντικός θα είναι για την ομάδα που "χτίζει" ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Κάπως έτσι, το "τριφύλλι" βρίσκεται πολύ κοντά πλέον στην απόκτηση του πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος -παρεμπιπτόντως- περιμένει μέσα στον επόμενο μήνα το νέο μέλος της οικογένειάς του, αφού η σύζυγός του είναι σε έγκυος.

Ποιος είναι ο Κέι Σι Ρίβερς

Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ αποφοίτησε το 2009 από το Clemson, κι έκτοτε αγωνίζεται επαγγελματικά στην Ευρώπη. Με εξαίρεση άλλωστε μια χρονιά (2013-'14), που έμεινε στις ΗΠΑ για λογαριασμό των Reno Bighorns (D-League). Στα μέρη μας έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των Μπενετόν Τρεβίζο (2009-'10), Ροάν (2010-'11), Βίρτους Μπολόνια (2011), Λοκομοτίβ Κουμπάν (2011-'12), Χίμκι (2012-'13), Ρεάλ Μαδρίτης (2013-'14 και 2015-'16) και Μπάγερν Μονάχου (2015).

Ήταν συμπαίκτης μάλιστα με τον Γιάννη Μπουρούση στη "Βασίλισσα", τη χρονιά που κατακτήθηκε το δέκατο ευρωπαϊκό τρόπαιο στο BarclayCard Center, αλλά δεν έμεινε στην ομάδα γιατί... περίσσευε -λόγω διαβατηρίου. Κάπως έτσι κατέληξε πέρσι στην Μπάγερν Μονάχου, με την οποία αγωνίστηκε στη regular season της Euroleague. Ο τραυματισμός του Ρούντι Φερνάντεθ όμως, σε συνδυασμό με το κάκιστο ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης υποχρέωσαν τον Πάμπλο Λάσο να τον ξανακαλέσει κοντά του, με τον παίκτη να αποδέχεται μετά χαράς την... πρόσκληση. Πρόκειται άλλωστε για κομβικό παίκτη στην αγωνιστική λειτουργία της "Βασίλισσας" τη διετία που φόρεσε τη φανέλα της.

Στα playoffs πάντως έμεινε εκτός ρόστερ, αφού υπήρχαν πολλά συμβόλαια ξένων παικτών, με τον προπονητή της ισπανικής ομάδας να προτιμά τους Τρέι Τόμπκινς και Γκουστάβο Αγιόν για τις δύο θέσεις των ξένων στη δωδεκάδα, από τη στιγμή που υπήρχαν ήδη οι Ρούντι Φερνάντεθ στο ροτέισον.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ