ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόβλημα με Καλάθη: αμφίβολος για το ντέρμπι!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Η συμμετοχή του Νικ Καλάθη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (8/6, 21:00) είναι εξαιρετικά αμφίβολη, αφού ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Superfods ανέβασε πυρετό, με αποτέλεσμα την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Λίγες ώρες πριν τον τέταρτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League, το παιχνίδι της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό Superfoods, τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Ο Νικ Καλάθης ανέβασε πυρετό το βράδυ της Τετάρτης (7/6) με αποτέλεσμα να μπει στο νοσοκομείο, όπως πρώτος ενημέρωσε ο Sport24 Radio 103.3.

Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό τις τελευταίες ώρες, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο αποψινό (8/6, 21:00) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο οι "πράσινοι" αναζητούν τη νίκη - ισοφάριση της σειράς, προκειμένου να μην διατηρήσει ο "αιώνιος αντίπαλος" τα σκήπτρα εντός των συνόρων.

Η παρουσία του στη δωδεκάδα και η συμμετοχή του στο ντέρμπι θα κριθεί την τελευταία στιγμή, μετά από συνεννόηση του ίδιου, με τους γιατρούς και τον Τσάβι Πασκουάλ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ