ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόταση Παναθηναϊκού σε Ολυμπιακό για τον Μάντζαρη!

Πρόταση Παναθηναϊκού σε Ολυμπιακό για τον Μάντζαρη!
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια κίνηση που δεν έχει ξανασυμβεί στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού μπάσκετ: χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού και ζήτησε τον Βαγγέλη Μάντζαρη! ''Καμία διαπραγμάτευση'' λένε στους Πειραιώτες

Σε μια αναπάντεχη διαπραγματευτική κίνηση, που θα ταράξει τα νερά, προχώρησε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, χτυπώντας την πόρτα του Ολυμπιακού για να αποκτήσει τον Βαγγέλη Μάντζαρη, καθώς προσέφερε 300.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για να τον αποδεσμεύσει.

Ο διεθνής γκαρντ δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο από τους "ερυθρολεύκους" (σ.σ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θα τον καλούσαν τις επόμενες ημέρες για επέκταση) και το "τριφύλλι" είναι διατεθειμένο να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον "αιώνιο" αντίπαλο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποδεικνύει και πάλι εμπράκτως την επιθυμία του για έναν νεανικό και ελληνικό Παναθηναϊκό. Την Πέμπτη αποδεσμεύτηκαν οι ξένοι παίκτες (πλην Γκιστ) και παράλληλα έγινε η κίνηση για την απόκτηση του Μάντζαρη, που έρχεται να προστεθεί στις άλλες συζητήσεις με τους Βουγιούκα και Καλάθη.

Αγωνιστικά η επιδίωξη των "πρασίνων" μπορεί να στηριχτεί στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να πλαισιώσει ιδανικά έναν γκαρντ με τις προδιαγραφές του Δημήτρη Διαμαντίδη, να προσφέρει στο οργανωτικό κομμάτι και κυρίως να δώσει λύσεις μαρκάροντας τον καλύτερο παίκτη των αντιπάλων.

Η αντίδραση του Ολυμπιακού

Στις τάξεις του Ολυμπιακού έμειναν έκπληκτοι όταν ενημερώθηκαν για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, υπενθυμίζουν ότι ο Μάντζαρης δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν έχουν καμία διάθεση να διαπραγματευτούν το ενδεχόμενο παραχώρησής του! Παράλληλα είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν στις συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών. '

'Καμία διαπραγμάτευση με τον Παναθηναϊκό'' αναφέρουν οι ''ερυθρόλευκοι'' κύκλοι. Πρόσφατα, εξάλλου, ο ίδιος ο Μάντζαρης εξήγησε ότι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και σκοπεύει να το τιμήσει .

Η επίσημη πρόταση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

" Προς: ΚΑΕ Ολυμπιακός

Αγαπητοί κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ την διάθεσή μου να πληρώσω σε εσάς το ποσό των 300.00 ευρώ (τριακοσίων χιλιάδων ευρώ) για την αποδέσμευση από την ομάδα σας του αθλητή Βαγγέλη Μάντζαρη.

Με απεριόριστη εκτίμηση,

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Πρόεδρος ΚΑΕ Παναθηναϊκός".

Πρόταση Παναθηναϊκού σε Ολυμπιακό για τον Μάντζαρη!
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ