ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσωρινή κράτηση για Ρίβερς και Τζέιμς στο αεροδρόμιο

Προσωρινή κράτηση για Ρίβερς και Τζέιμς στο αεροδρόμιο

Το θέμα που έχει προκύψει από πέρσι με τα διαβατήρια στην Ισπανία είχε ως αποτέλεσμα να γίνει επιπλέον έλεγχος για τους Κέι Σι Ρίβερς και Μάικ Τζέιμς στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης όπου έφτασαν με την αποστολή του ΠαναθηναϊκούSuperfoods.

Η αποστολή του “τριφυλλιού” έφτασε αργά το απόγευμα στη Βαρκελώνη ενόψει του αυριανού (2/12) αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο το θέμα που είχε προκύψει από πέρσι με τα διαβατήρια στην Ισπανία είχε ως αποτέλεσμα οι Κέι Σι Ρίβερς και Μάικ Τζέιμς να κρατηθούν προσωρινά για επιπλέον έλεγχο.

Άλλωστε οι δύο παίκτες έχουν περάσει από το πρωτάθλημα τηςLiga Endesaενώ ο πρώτος ήταν κάτοχος διαβατηρίου Γουινέας Μπισσάου όταν είχε περάσει από τη Ρεάλ. Συγκεκριμένα οι αρχές ασφαλείας του αεροδρομίου έκαναν κάποιες ερωτήσεις στους δύο παίκτες και μετά από λίγη ώρα αφού δόθηκαν τα απαραίτητα στοιχεία τόσο ο Ρίβερς όσο και ο Τζέιμς αναχώρησαν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για το ξενοδοχείο χωρίς να υπάρξει κάποιο περαιτέρω πρόβλημα πέρα από έναν τυπικό επιπλέον έλεγχο που είχε ως συνέπεια μια μικρή καθυστέρηση, χωρίς να επηρεαστεί το πρόγραμμα της ομάδας αφού οι "πράσινοι"δεν προπονήθηκαν και θα κάνουν ένα χαλάρωμα το πρωί στο "Παλάου Μπλαουγκράνα".

Η φωτογραφία από το βραδινό γεύμα των "πρασίνων" στο ξενοδοχείο της αποστολής

Προσωρινή κράτηση για Ρίβερς και Τζέιμς στο αεροδρόμιο
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ