ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόστιμο στον Πεδουλάκη για δυσφήμιση του αθλήματος

Πρόστιμο στον Πεδουλάκη για δυσφήμιση του αθλήματος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με πρόστιμο τον Αργύρη Πεδουλάκη για τη χειρονομία του μετά το τέλος του τρίτου ημιτελικού με τον Άρη, κι αφού πρώτα έγινε η σχετική καταγγελία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τον Αθλητικό Δικαστή για τη χειρονομία του Αργύρη Πεδουλάκη στους φιλάθλους του Άρη μετά τον τρίτο ημιτελικό του πρωταθλήματος , έφερε την τιμωρία του προπονητή του Παναθηναϊκού. Όπως ανακοίνωσε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ το μεσημέρι της Πέμπτης (26/5), λίγες ώρες πριν τον τρίτο τελικό της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ανάμεσα στο "τριφύλλι" και τον Ολυμπιακό, ο προπονητής των "πρασίνων" θα υποχρεωθεί να πληρώσει το ποσό των 2.250 ευρώ με την αιτιολογία της " δυσφήμισης του αθλήματος", την ώρα που το ίδιο ποσό πρέπει να καταβάλει κι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Θυμίζουμε πως η καταγγελία των "ερυθρολεύκων" διέρρευσε ανήμερα της Συνέντευξης Τύπου εν όψει των τελικών του πρωταθλήματος, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να δηλώνει μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε πως " αν ένας προπονητής ακούει τον κόσμο να βρίζει τη μάνα του παίκτη του, αυτό πρέπει να γίνει. Αυτό μου επιβάλλει ο κώδικας τιμής μου. Αυτό έκανα και θα το ξανάκανα".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

1) Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για ενέργειες του προπονητή της κ. Αργύρη Πεδουλάκη που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις και απρεπής χειρονομία σε βάρος φιλάθλων της ομάδας ΑΡΗΣ ΚΑΕ), αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 2.250,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ της 9-5-2016 και

2) Επιβάλλεται στον κ. Αργύρη Πεδουλάκη, προπονητή της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για ενέργειες που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις και απρεπής χειρονομία σε βάρος φιλάθλων της ομάδας ΑΡΗΣ ΚΑΕ), αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 2.250,00, για τον ίδιο ως άνω αγώνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ