ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό για τον δεύτερο τελικό

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό για τον δεύτερο τελικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αθλητικός Δικαστής ανακοίνωσε το πρόστιμο που θα κληθεί να πληρώσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα υβριστικά συνθήματα και τις κροτίδες που έπεσαν στον δεύτερο τελικό της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Ολυμπιακό (στις 22/5).

Το ποσό των 3.000 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των οπαδών του "τριφυλλιού" στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό (στις 22/5). Οι "πράσινοι" τιμωρήθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή τόσο για τα υβριστικά συνθήματα όσο και τη ρίψη των κροτίδων. Όσο για τα αβγά που έπεσαν στον πάγκο των Πειραιωτών ; Ο Αθλητικός Δικαστής το χαρακτήρισε "παράπτωμα που δε χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας", με την τιμωρία του "τριφυλλιού" να περιορίζεται σε έγγραφη σύσταση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ:

α) για παράπτωμα που δε χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (ρίψη αυγού στον αγωνιστικό χώρο), έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο,

β) για επεισόδια εντός γηπέδου αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση πυρσών και ρίψη κροτίδων ήχου) πρόστιμο 2.000,00€ και

γ) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη μη φυσικά πρόσωπα, που δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 22-5-2016.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ