ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / BEST OF / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / BEST OF / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) G4PHOTOS

Ο Αθλητικός Δικαστής ανακοίνωσε την τιμωρία του Παναθηναϊκού Superfoods με πρόστιμο ύψους 2.000€ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με πρόστιμο ύψους 2.000€ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για τη συμπεριφορά των φίλων του "τριφυλλιού" στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Αθλητικός Δικαστής ανακοίνωσε την τιμωρία των "πρασίνων", για τα υβριστικά συνθήματα, τη χρήση φωτοβολίδων και τη ρίψη ενός μπουκαλιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1) Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έκτασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 29-1-2018.

2) Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ:

α) για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη μη φυσικά πρόσωπα, λεκτικά και δι’ ανάρτησης πανό, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ΕΥΡΩ,

β) για επεισόδια εντός γηπέδου, αλλά εκτός του αγωνιστικού χώρου (χρήση φωτοβολίδων χειρός - καπνογόνων και κροτίδων ήχου), χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ΕΥΡΩ,

γ) για ρίψη κερμάτων και πλαστικής φιάλης νερού που δεν κατέπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ΕΥΡΩ, κατά τον ίδιο ως άνω αγώνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ