ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόστιμο στον Γιαννακόπουλο για το post στο Instagram για Πηλοΐδη

Πρόστιμο στον Γιαννακόπουλο για το post στο Instagram για Πηλοΐδη
STOLISVAGGELIS

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τον Αθλητικό Δικαστή για το post που είχε κάνει στο Instagram, για τον Τάσο Πηλοΐδη.

Μετά την τιμωρία του Τζέιμς Γκιστ , ήρθε η ώρα για αυτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για κάτι που γράφτηκε στο Instagram . Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε τον "ισχυρό άνδρα" του Παναθηναϊκού Superfoods με πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ και αυστηρή έγγραφη επίπληξη για την ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό για τον Τάσο Πηλοΐδη, παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε ότι οι διαδικασίες κινήθηκαν κατόπιν καταγγελίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός , τόσο για την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όσο και για αυτή του 30χρονου φόργουορντ/σέντερ του "τριφυλλιού".

Πρόστιμο στον Γιαννακόπουλο για το post στο Instagram για Πηλοΐδη

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Αθλητικού Δικαστή:

1) Επιβάλλεται στον κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο του Παύλου, πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την από 24-1-2017 δήλωση του στο Instagram, με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 2.000,00€ και έγγραφη ενώπιον του ΜΔΟ ρητή ανάκληση των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους του εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την επίδοση σε αυτόν της σχετικής πειθαρχικής απόφασης.

2) Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την ως άνω ανακοίνωση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ