ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόστιμο σε Γιαννακόπουλο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με πρόστιμο και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με έγγραφη επίπληξη από τον αθλητικό δικαστή, ύστερα από καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ύστερα από καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, την οποία και είχε υποβάλλει στις 16 Ιουνίου, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με πρόστιμο ύψους 5.400 ευρώ και με έγγραφη επίπληξη την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι Πειραιώτες είχαν δημοσιεύσει και VIDEO, με τον τίτλο " αισχρή επίθεση Γιαννακόπουλου στους διαιτητές", καταγράφοντας τα λόγια που είχε πει ο ισχυρός άνδρας του "τριφυλλιού", κατά την διάρκεια του πέμπτου τελικού στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή

"ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

1) Επιβάλλεται στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο αυστηρή έγγραφη επίπληξη, πρόστιμο 5.400,00€ και έγγραφη ενώπιον του Μ.Δ.Ο. ρητή ανάκληση των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους του εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την επίδοση σε αυτό της σχετικής πειθαρχικής απόφασης, για ενέργειες που δυσφημούν το άθλημα τα οποία αναφέρονται στην από 16-6-2017 καταγγελία της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ και

2) Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΕ έγγραφη επίπληξη με δημοσίευση στον τύπο, για ενέργειες του Δ. Γιαννακόπουλου που δυσφημούν το άθλημα, για την ως άνω καταγγελία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ