ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόστιμο για την ήττα στην Πολωνία

Πρόστιμο για την ήττα στην Πολωνία

Ο Παναθηναϊκός έφτασε τις 25 ήττες στις 32 εκτός έδρας αναμετρήσεις του την τελευταία τριετία στην Euroleague, ενώ η διοίκηση επέβαλε πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ για την εικόνα της ομάδας με τη Ζιελόνα Γκόρα!

Η ήττα από τη Ζιελόνα Γκόρα στην Πολωνία ήταν η τρίτη εφετινή σε τέσσερις αγώνες για τον Παναθηναϊκό που πλέον δημιουργεί αρνητική παράδοση μακριά από το ΟΑΚΑ, μετρώντας 25 ήττες στις τελευταίες 32 εκτός έδρας αναμετρήσεις του την τελευταία τριετία στην Euroleague!

Tη συντριβή από την Μπαρτσελόνα στο Palau Blaugrana διαδέχτηκε η εκτός προγράμματος ήττα από τους Πολωνούς, σε ένα παιχνίδι όπου οι "πράσινοι" του Σάσα Τζόρτζεβιτς παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων για τρία δεκάλεπτα και δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή στην τελευταία περίοδο.

Η τρίτη εκτός έδρας ήττα πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος μήνας των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, επανέφερε την κουβέντα περί της αποτελεσματικότητάς του Παναθηναϊκού μακριά από το ΟΑΚΑ .

Στο μεταξύ, η διοίκηση επέβαλε πρόστιμο 50 χιλιάδες ευρώ για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα στο Centrum Rekpreacyjno Sportowe σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση των "πράσινων" απέναντι στη Ζιελόνα Γκόρα.

Προβληματισμός για τη μη αξιοποίηση του ρόστερ

Παρεμπιπτόντως, στις τάξεις του "τριφυλλιού" επικρατεί προβληματισμός για τη μη αξιοποίηση όλου του ρόστερ από τη στιγμή που ο αγώνας στην Πολωνία δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ. Προφανώς δεν τίθεται ποιοτικό θέμα, με δεδομένες τις απουσίες των Γκιστ, Παππά, Μποχωρίδη αλλά ποσοτικό με βάση το πόσοι έπαιξαν από τους παίκτες που ήταν διαθέσιμοι. Είναι ενδεικτικό ότι από την 11άδα που κατέβασαν οι "πράσινοι", αγωνίστηκαν ουσιαστικά οκτώ παίκτες, ο Χαραλαμπόπουλος έπαιξε 1'11" και οι Παπαγιάννης, Λούντζης δεν έπαιξαν δευτερόλεπτο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ