ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσγειώθηκε στην Αθήνα και ο Μπατίστα

Προσγειώθηκε στην Αθήνα και ο Μπατίστα
INTIME SPORTS

Με όλο του το... βιός εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων του "Ελ. Βενιζέλος" ο Εστεμπάν Μπατίστα, έτοιμος για τη νέα του αποστολή με τον Παναθηναϊκό. Τι υποσχέθηκε και τι είπε για τον Ιβάνοβιτς.

Δύο ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας για όσους δεν έχουν υποχρεώσεις με εθνικές ομάδες (ο Ιβάνοβιτς είναι με τη Βοσνία, ο Γιάνκοβιτς είναι με την Ανδρών, ο Λούντζης με την Παίδων, ενώ οι Χαραλαμπόπουλος, Παπαγιάννης και Κόνιαρης έχουν άδεια, διότι είχαν back to back διοργανώσεις), πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και ο Εστεμπάν Μπατίστα.

Ο 30χρονος Ουρουγουανός σέντερ εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων του "Ελ. Βενιζέλος", έτοιμος για πλήρη μετακόμιση, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία.

Προσγειώθηκε στην Αθήνα και ο Μπατίστα
INTIME SPORTS

Αυτό που είχε να πει στην κάμερα του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ ήταν ότι " νιώθω πολύ υπερήφανος που ήλθα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Διαθέτει παίκτες θρύλους, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του και ανυπομονώ. Υπόσχομαι ότι θα δούλεψω όσο πιο σκληρά μπορώ, για να φτάσουμε στους στόχους μας".

Σε ό,τι αφορά τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, είπε πως " έπαιξε σημαντικό ρόλο, ώστε να έλθω στον Παναθηναϊκό. Τον γνωρίζω από τη συνύπαρξη μας στην Ισπανία. Γνωρίζω πόσο καλός προπονητής είναι. Θα βοηθήσει πάρα πολύ τη νεανική ομάδα που θέλει να "χτίσει" ο Παναθηναϊκός. Ξέρει πώς να χειρίζεται νεανικά ρόστερ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ