ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Προσγειώνεται" ο Έλιοτ Γουίλιαμς

Philadelphia 76ers' Elliot Williams looks on during the fourth quarter of an NBA basketball game against the New Orleans Pelicans, Friday, Nov. 29, 2013, in Philadelphia.  The Pelicans win 121-105.  (AP Photo/Chris Szagola)
Philadelphia 76ers' Elliot Williams looks on during the fourth quarter of an NBA basketball game against the New Orleans Pelicans, Friday, Nov. 29, 2013, in Philadelphia. The Pelicans win 121-105. (AP Photo/Chris Szagola) ASSOCIATED PRESS

Ο Έλιοτ Γουίλιαμς θα βρίσκεται στη χώρα μας το Σάββατο (13/2) στη χώρα μας, για να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό. Κάνει ντεμπούτο απέναντι στον Αρκαδικό (18/2).

Η αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του Έλιοτ Γουίλιαμς στην Ελλάδα ξεκίνησε αφού, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο 26χρονος γκαρντ αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας το απόγευμα του Σαββάτου (13/2). Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η πτήση του -από τις ΗΠΑ μέσω Ολλανδίας- θα φτάσει στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 16:10, με τον παίκτη να περνά ακολούθως από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του στο "τριφύλλι".

Δεδομένα πάντως δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Δευτέρας (15/1, 17:30) με τον Απόλλωνα Πατρών (15/2, 17:30), αφού δεν θα έχει κάνει καλά καλά μια προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Αντίθετα, θα βρίσκεται στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Αρκαδικό (18/2, 19:00).

Δεδομένου ότι η Euroleague κάνει παύση μιας εβδομάδας, ο Αμερικανός γκαρντ θα "γράψει" τα πρώτα του λεπτά με την πράσινη φανέλα απέναντι στους νεοφώτιστους στο ΟΑΚΑ, ενώ το δεύτερο παιχνίδι του στα μέρη μας θα είναι -επίσης εντός έδρας- με τη Φενέρμπαχτσε (25/2) του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Κοινώς θα μπει από νωρίς... στα βαθιά.

Αναφορά στην Ιταλία για τις δηλώσεις του Παπαδόπουλου

Εξάλλου, μέχρι την Ιταλία έφτασε η είδηση για τις δηλώσεις του Μάνου Παπαδόπουλου στο περιθώριο της κλήρωσης των διαιτητών , όταν σχολίασε τη στάση των διαιτητών στην άμυνα που παίζει ο Ολυμπιακός -και δη ο Ντάνιελ Χάκετ. Τόσο η αγγλική όσο και η ιταλική έκδοση του Sportando παρουσίασε το θέμα, με αναφορά σε όσα είπε ο Μάνος Παπαδόπουλος.

"Προσγειώνεται" ο Έλιοτ Γουίλιαμς
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ