ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προς διάθεση τα εισιτήρια

Προς διάθεση τα εισιτήρια

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φιλάθλους του "τριφυλλιού" ότι τα εισιτήρια του αποψινού αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας διατίθενται πλέον και ηλεκτρονικά.

Τα εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο του τουρνουά “Diamonds Are Forever” είναι πλέον διαθέσιμα και ηλεκτρονικά. Η “πράσινη” ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στο λογισμικό λύθηκε και μετά τις 15:30 θα αρχίσει ξανά η διάθεση τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της πως το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με το λογισμικό της Viva λύθηκε και έτσι μπορούν να προμηθεύονται και πάλι ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους για το «Diamonds Are Forever».

Παράλληλα, σήμερα (17/9), από τις 15.30 εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

Σημειώνεται ότι σημαντικό μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια του «Diamonds Are Forever» θα διατεθεί στην «Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Νομού Καστοριάς» και στον «Σύλλογο Γονέων Παιδιών & Ενηλίκων Με Νεοπλασματικη Ασθένεια Και Φίλων Αυτών, ΜΑΖΙ ΣΟΥ», κατόπιν επιθυμίας του Δημήτρη Διαμαντίδη. Γι’ αυτόν τον λόγο και για το συγκεκριμένο τουρνουά ΔΕΝ θα ισχύουν οι κάρτες διαρκείας της σεζόν 2016-2017!

**Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ