ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπονήθηκε και παίζει ο Γιάνκοβιτς

Προπονήθηκε και παίζει ο Γιάνκοβιτς
INTIME SPORTS

Ένα όνομα λιγότερο περιλαμβάνει το απουσιολόγιο του Σάσα Τζόρτζεβιτς, αφού ο Βλάντο Γιάνκοβιτς προπονήθηκε κανονικά την παραμονή του αγώνα με τον Κολοσσό (1/11, 17:00). Μέρος του προγράμματος ο Όγκνιεν Κούζμιτς. Θεραπεία ο Τζέιμς Γκιστ.

Πέρασε μια εβδομάδα μέχρι να υπάρξει ευχάριστο νέο σε προπόνηση του Παναθηναϊκού. Κι αυτό αφορούσε στην επιστροφή του Βλάντο Γιάνκοβιτς σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο διεθνής φόργουορντ, που απείχε την τελευταία εβδομάδα λόγω ενοχλήσεων στη μέση, προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς εν όψει της αναμέτρησης με τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ (1/11, 17:00).

Μετά από αποχή δύο αγώνων (με Ρέθυμνο και Μπαρτσελόνα) αναμένεται να επιστρέψει στη δωδεκάδα των "πρασίνων", αποτελώντας μία ακόμη λύση στα φόργουορντ. Κι από τη στιγμή που ο Τζέιμς Γκιστ είναι "off" , είναι σημαντικό για τον "Σάλε" να τον έχει στη διάθεσή του. Πρόδηλο είναι πως οι Σάσα Πάβλοβιτς και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής και στο "4", για να κλείσουν την "τρύπα" που έχει δημιουργηθεί.

Όσον αφορά τώρα στον Τζέιμς Γκιστ, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ ξεκίνησε θεραπεία. Μετά τη θλάση που υπέστη στον οπίσθιο μηριαίο δικέφαλο στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, θα απουσιάσει από τα κοινά του "τριφυλλιού" για τις επόμενες δύο -περίπου- εβδομάδες. Όπερ και σημαίνει πως δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του τόσο για τον αγώνα με τον Κολοσσό όσο και σε αυτόν με τη Ζιελόνα Γκόρα. Μία εξέλιξη που "φούντωσε" εσχάτως τα μεταγραφικά σενάρια για τον Παναθηναϊκό, με το όνομα του Ρόναλντ Ρόμπερτς να βρίσκεται στο προσκήνιο, αλλά να μην απασχολεί -προς το παρόν .

Από εκεί και πέρα, ο Όγκνιεν Κούζμιτς ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος της σημερινής (31/10) προπόνησης, πλην όμως δεν είναι 100% για το παιχνίδι με τους "θαλασσί". Στο μυαλό του Σάσα Τζόρτζεβιτς υπάρχει πάντα και το παιχνίδι με τη Ζιελόνα Γκόρα, εκεί όπου θα είναι απαραίτητος. Κάτι που δεν ισχύει για ένα παιχνίδι της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ιδίως εντός έδρας με αντίπαλο τον Κολοσσό, εκεί όπου θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο 25χρονος σέντερ προετοιμάζεται για να είναι άμεσα ετοιμοπόλεμος, δίχως αυτό να σημαίνει πως μπορεί να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστική δράση πριν να είναι απόλυτα έτοιμος. Το τελευταίο που θέλουν άλλωστε στον Παναθηναϊκό είναι μια υποτροπή στο διάστρεμμα που υπέστη πριν μια εβδομάδα, κόντρα στο Ρέθυμνο .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ