ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπόνηση με... padel και γεύμα από τον Πασκουάλ

Προπόνηση με... padel και γεύμα από τον Πασκουάλ

Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού Superfoods έκαναν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την ΑΕΚ (11/5, 20:00), καθώς την Τρίτη (8/5) έπαιξαν padel, ενώ στη συνέχεια ο Τσάβι Πασκουάλ τούς παρέθεσε γεύμα.

Με... padel συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods με για την αναμέτρηση της 25ης και πρoτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Stoiximan.gr Basket League με την ΑΕΚ (11/5, 20:00).

Οι "πράσινοι" την Τρίτη (8/5) άφησαν για λίγο την μπάλα του μπάσκετ από τα χέρια και δοκίμασαν την τύχη τους στο padel, ενώ ο Τζέιμς Γκιστ φρόντισε μέσω Instagram να ενημερώσει για την διαφορετική "προπόνηση" της ομάδας του. Μετά το τέλος του... προγράμματος της Τρίτης (8/5) οι "πράσινοι" παρέμειναν μαζί, καθώς ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε το τραπέζι στους παίκτες και στους συνεργάτες του.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που οι "πράσινοι" δείχνουν πως είναι ομάδα τόσο εντός, όσο κι εκτός παρκέ, καθώς δεν έχει περάσει καιρός από τότε που παρακολούθησαν όλοι μαζί την ταινία "Avengers: Infinity War".

We Lit #GangGang

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Gist III (@gistopoulous14) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ