ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπόνηση με Διαμαντίδη!

Προπόνηση με Διαμαντίδη!

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μαζί με τον γιο του ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods ανεβάζουν ξανά ρυθμούς.

Οι "πράσινοι" έπιασαν ξανά δουλειά στο ΟΑΚΑ όπου τους περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη καθώς στην απογευματινή προπόνηση είδαν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων τον Δημήτρη Διαμαντίδη λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Μαζί με τον ενός έτους γιο του, ο Διαμαντίδης θέλησε να βρεθεί στον χώρο όπου για 12 χρόνια τέτοια εποχή προετοιμαζόταν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αργύρης Πεδουλάκης ρίχνει το βάρος στην τακτική καθώς πλησιάζουν τα δυνατά φιλικά ενόψει της νέας σεζόν ενώ την Τρίτη (6/9) το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Όπως γίνεται αντιληπτό οι "πράσινοι" ανεβάζουν για τα καλά ρυθμούς και το βράδυ της Τετάρτης (7/9, 8 μ.μ.) θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν τις δοκιμές στο φιλικό που θα δώσουν εκτός έδρας κόντρα στο Λαύριο.

Το σημαντικό πάντως για το τεχνικό επιτελείο είναι πως σε λίγες ημέρες, άπαντες θα είναι στη διάθεση του Πεδουλάκη. Το πρωί της Τρίτης (6/9, 10.30) ο Ντιμίτρις Νίκολς αναμένεται στην Αθήνα και θα ενσωματωθεί άμεσα στην υπόλοιπη ομάδα ενώ ο Κρις Σίνγκλετον ενημέρωσε πως θα είναι στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες, ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ και η ομάδα να συγκεντρωθεί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ