ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπόνηση δίχως επαφές για Καλάθη

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / ΚΑΛΑΘΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / ΚΑΛΑΘΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Νικ Καλάθης, ο οποίος συνεχίζει τη δουλειά προκειμένου να είναι στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βαλένθια (28/12, 22:00).

Στο ΟΑΚΑ συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (23/12) οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods, προκειμένου να ξεκινήσουν τη δουλειά εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Βαλένθια (28/12, 22:00) για την τελευταία αγωνιστική του α' γύρου της EuroLeague.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά το "διπλό" στο Βελιγράδι και τον Θανάση Αντετοκούνμπο να "σκάει" με ένα καρότσι δώρα για τους συμπαίκτες του , οι "πράσινοι" άρχισαν να προετοιμάζονται για τη μονομαχία με την ισπανική ομάδα, έχοντας πλέον αυξημένες ελπίδες να δουν τον Νικ Καλάθη να βρίσκεται στην αποστολή για την επόμενη αναμέτρηση.

Ο ηγέτης του "τριφυλλιού" ακολούθησε μέρος του προγράμματος, χωρίς επαφές, δείχνοντας πως μέρα με τη μέρα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Οι πόνοι από το χτύπημα που δέχθηκε στον ώμο στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο έχουν εξαλειφθεί πλέον, με τον 28χρονο γκαρντ να "ανεβάζει στροφές" σταδιακά. Στον Παναθηναϊκό Superfoods υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως ο παίκτης θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Βαλένθια, κάτι το οποίο άλλωστε αποτελούσε εξαρχής τον στόχο, όπως είχε επισημάνει το Sport24.gr από την πρώτη στιγμή .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ