ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρίντεζης: "Δεν ήταν εύκολο"

Πρίντεζης: "Δεν ήταν εύκολο"

Ο Γιώργος Πρίντεζης υπενθύμισε ότι δεν έγινε τίποτα περισσότερο από το 1-0 ενώ ο Ματ Λοτζέσκι ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός... ηρέμησε στο ημίχρονο κι αυτό του βγήκε σε καλό στη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον πρώτο τελικό της Basket League με τον Παναθηναϊκό κι απέκτησε προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης κρατάει χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας.

Ο διεθνής φόργουορντ των "ερυθρόλευκων" ανέφερε μετά το 76-70 , στο ΣΕΦ. "Δεν έγινε τίποτα περισσότερο από το 1-0. Δεν ήταν εύκολο. Είμαστε συνειδητοποιημένοι. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Δουλεύουμε πολύ κι αυτό συνεχίζουμε. Όσο περνούν οι αγώνες τα ματς πηγαίνουν πολύ στις επαφές. Παίζουν ρόλο η ενέργεια και τα ριμπάουντ. Συμβαίνει να είσαι άστοχος σε κάποια σημεία, το είδαμε και κόντρα στον Άρη, αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε".

Λοτζέσκι: "Είχαμε τις λύσεις"

Από την πλευρά του, ο Ματ Λοτζέσκι επισήμανε: "Τα εύστοχα σουτ μάς έδωσαν αυτό που ψάχναμε. Είχαμε τις λύσεις, όταν τις χρειαστήκαμε. Ηρεμήσαμε στο ημίχρονο κι αυτό βγήκε σε καλό για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλή άμυνα, να έχουμε σοβαρότητα. Παίζαμε εντός έδρας και αυτό μας έδωσε πλεονέκτημα. Με το ίδιο σκεπτικό, για τη νίκη δηλαδή, θα παίξουμε και στο επόμενο ματς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ