ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πράσινος" ξεσηκωμός για την κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου

"Πράσινος" ξεσηκωμός για την κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου

Πλήθος προσωπικοτήτων από τον αθλητικό και πολιτικό χώρο αναμένεται να βρεθεί στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του Παύλου Γιαννακόπουλου την Τετάρτη (13/6), ενώ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα τη συνοδεύσουν από τη Μητρόπολη στο Α' Νεκροταφείο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (13/6) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου, όπως έχει ήδη ανακοινώσει η οικογένειά του. Το γεγονός ότι από το πρωί όμως, θα υπάρχει λαϊκό προσκύνημα στη σορό του στη Μητρόπολη Αθηνών δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού, και όχι μόνο, να τον αποχαιρετήσουν.

Από τις 8:00 έως τις 13:30 που θα είναι δυνατή η απόδοση φόρου τιμής στον ιστορικό παράγοντα του "τριφυλλιού", αναμένεται να περάσουν από τη Μητρόπολη πλήθος μεγάλων προσωπικοτήτων του αθλητικού και πολιτικού κόσμου της χώρας. Πέραν αυτού μάλιστα, οι οπαδοί των "πρασίνων" θα κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους, αφού έχει αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη πομπή από τη Μητρόπολη μέχρι το Α' Νεκροταφείο (όπου θα γίνει η ταφή του, σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο).

Χιλιάδες μηχανάκια με οπαδούς του "τριφυλλιού" θα βρίσκονται στο πλευρό του, για το "ύστατο χαίρε" σε μια κίνηση ευγνωμοσύνης και αγάπης προς το πρόσωπο του παράγοντα, που άλλαξε την ιστορία του συλλόγου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τι μας έμαθε για τη ζωή ένα ματς της Ισλανδίας

Το απαραίτητο κειμενικό VAR για τα ματς της χθεσινής μέρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24