ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πράσινη" απάντηση σε Σφαιρόπουλο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Τριαντόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, απάντησε μέσω Facebook σε όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Μπασκόνια, αφήνοντας υπόνοιες για την διαιτησία στην Ελλάδα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ (92-62) αναφέρθηκε στην διαιτησία του ημιτελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, πετώντας τα... καρφιά του και αφήνοντας υπόνοιες για το πώς κινείται και ποιους θέλει να ευνοήσει.

Η απάντηση του "τριφυλλιού" ήρθε μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της ΚΑΕ, Τάκη Τριαντόπουλου, ο οποίος μέσω του λογαριασμού του στο Facebook θέλησε να εκφράσει την δική του άποψη και κατ επέκταση του Παναθηναϊκού για όσα είπε ο κόουτς των Πειραιωτών.

Η ανάρτησή του:

"Καλημέρα. Από την ημέρα που είχα την τιμή να αναλάβω αυτή την θέση στον Παναθηναϊκό, είμαι πολύ προσεκτικός στο τι γράφω. Σχεδόν τίποτα. Αλλά σήμερα δεν άντεξα! Δυο χρόνια τώρα προσπαθούμε να ρίξουμε τους τόνους και να έχουμε ένα όμορφο και ήρεμο πρωτάθλημα. Από τον ΔΓ, τα στελέχη μας, την ομάδα, τους οπαδούς μας, όλοι μαζί σαν οικογένεια. Από πλευρά μας το τηρήσαμε.

Κάναμε εκκλησία το ΟΑΚΑ, δεν μιλήσαμε όταν χάσαμε το πρωτάθλημα με τα βήματα και όποτε άλλοτε αδικηθήκαμε, δεχτήκαμε τις σερί ήττες χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό και φτάσαμε σε μια σειρά τελικών πέρυσι που χρόνια είχαμε να δούμε και τέλος δεν μιλήσαμε μετά το ΣΕΦ, όταν κινδυνέψαμε από τους κουκουλοφόρους με τα ρόπαλα. Όσο κέρδιζαν οι αντίπαλοι και έπαιρναν τους τίτλους, ακολουθούσαν. Όλα καλά! Μια ήττα ήρθε και προσπαθούν να τα γκρεμίσουν όλα.

Χρησιμοποιούν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σχόλια-απάντηση χωρίς να δείχνουν από που ξεκίνησαν, κάνουν σόου με DVD στην ΚΕΔ για την διαιτησία, και χθες στο περιθώριο μιας σπουδαίας νίκης ο προπονητής τους πουλάει τρέλα. Κύριοι πρέπει να μάθετε να χάνετε και να σταματήσετε να προκαλείτε. Και φυσικά, ναι, ο κόσμος βλέπει και αντιλαμβάνεται. Βλέπει ποιος είναι ο μεγάλος σύλλογος. Γιατί οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά... Και εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε από πάνω, θα συνεχίσουμε την πορεία που χαράξαμε είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε... Ακόμα και μόνοι μας!".

"Πράσινη" απάντηση σε Σφαιρόπουλο

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ