ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πόρτα" Παναθηναϊκού σε Χίμκι για τον Σίνγκλετον, αλλά...

"Πόρτα" Παναθηναϊκού σε Χίμκι για τον Σίνγκλετον, αλλά...

Οι προτάσεις για τον Κρις Σίνγκλετον συνεχίζονται ενώ ο Παναθηναϊκός είπε νέο «όχι» αυτά τη φορά στα 900.000 ευρώ της Χίμκι που αναμένεται να επανέλθει με βελτιωμένη προσφορά.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα, ώστε να μάθουμε αν ο Κρις Σίνγκλετον θα μετακομίσει στο ΝΒΑ καθώς στις 20 Ιουλίου λήγει η διορία που έχει για να «σπάσει» το συμβόλαιο δίνοντας 100.000 ευρώ στους «πράσινους».

Την ίδια στιγμή όπως φαίνεται, η… πολιορκία συνεχίζεται από ομάδες τηςEuroLeague. Μετά την διπλή πρόταση της ΤΣΣΚΑ, κι εκείνη της Αρμάνι Μιλάνο, αυτή τη φορά σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η Χίμκι ήταν εκείνη που προσέγγισε τους «πράσινους» καταθέτοντας πρόταση 900.000 ευρώ.

Και αυτή την φορά όμως, η απάντηση του «τριφυλλιού» ήταν αρνητική καθώς από την αρχή έχει εκφραστεί η πρόθεση να μην παραχωρηθεί και να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά η ρωσική ομάδα αναμένεται να επανέλθει με βελτιωμένη προσφορά και βέβαια από δω και πέρα θα παίξει ρόλο και η επιθυμία του Αμερικανού παίκτη αναφορικά με το μέλλον του (η οικονομική προσφορά προς τον Σίνγκλετον είναι μεγαλύτερη). Έτσι, όλα δείχνουν πως αναμένονται εξελίξεις στο πιο σημαντικό θέμα του Παναθηναϊκού για το ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, κάτι που σημαίνει πως οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ