ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

POLL: Τι πιστεύει ο κόσμος για την κρίση στον Παναθηναϊκό

ΟΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΤΣΗΣ, ΚΕΝΙ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΚΑΙ ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ ΣΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΟΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΤΣΗΣ, ΚΕΝΙ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΚΑΙ ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ ΣΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε τι έβγαλε η κάλπη του Sport24.gr για την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods οδικώς από την Κωνσταντινούπολη.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 7:00, ολοκληρώνοντας το ταξίδι της επιστροφής από την Κωνσταντινούπολη. Οι "πράσινοι" ταξίδεψαν οδικώς από την Κωνσταντινούπολη κατόπιν απόφασης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με εξαίρεση τους Κρις Σίνγκλετον, Αντώνη Φώτση, Μάικ Τζέιμς και Κένι Γκάμπριελ που προτίμησαν να γυρίσουν μεμονωμένα με αεροπλάνο.

Το Sport24.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του να καταθέσουν την άποψή τους τόσο για την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όσο και για αυτή των τεσσάρων παικτών, μέσα από σχετικό poll. Τι έβγαλε αυτό;

Το 79.48% (18.278 ψήφοι) των αναγνωστών ανέφεραν πως διαφωνούν με την κίνηση του "ισχυρού άνδρα" του "τριφυλλιού", ενώ το 61.09% (17.301) τάχθηκε υπέρ των τεσσάρων παικτών που επέστρεψαν μεμονωμένα με αεροπλάνο -και όχι οδικώς με την υπόλοιπη ομάδα.

Συμφωνείτε με την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ταξιδέψει η ομάδα οδικώς στην Αθήνα;

POLL: Τι πιστεύει ο κόσμος για την κρίση στον Παναθηναϊκό

Συμφωνείτε με την απόφαση των τεσσάρων παικτών να ταξιδέψουν μεμονωμένα στην Αθήνα;

POLL: Τι πιστεύει ο κόσμος για την κρίση στον Παναθηναϊκό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ