ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ποιους παίκτες θα κρατούσες τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό;

BASKET LEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 35ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 35ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μπείτε στο poll του Sport24.gr και ψηφίστε ποιους παίκτες που συνέθεσαν το φετινό ρόστερ του μπασκετικού Παναθηναϊκού Superfoods θα θέλατε να τους δείτε να φορούν και τη νέα σεζόν την "πράσινη" φανέλα.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε ονειρεμένα για τον Παναθηναϊκό, αφού τον βρήκε να έχει κατακτήσει το νταμπλ. Το γεγονός μάλιστα ότι ο τίτλος ήρθε μέσα στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε ακόμα καλύτερα τα πράγματα.

Το θέμα βέβαια είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα στους "πράσινους", που έχουν αρκετές ανοιχτές υποθέσεις. Το Sport24.gr λοιπόν δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να ψηφίσουν ποιους παίκτες από το φετινό ρόστερ θα ήθελαν να τους δουν να μείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Πάρτε μέρος στο poll λοιπόν και αποφασίστε ποιους παίκτες από το φετινό ρόστερ της ομάδας θα κρατούσατε και την επόμενη σεζόν και ποιους θα αφήνατε να αποχωρήσουν.

Αν δεν εμφανίζεται το poll στο κινητό, πατήστε εδώ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ