ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ποιον θέλουν για προπονητή οι αναγνώστες του Sport24.gr

Ποιον θέλουν για προπονητή οι αναγνώστες του Sport24.gr

Οι αναγνώστες του Sport24.gr πήραν μέρος στο poll για τον "προπονητή που προτιμούν να δουν στον πάγκο του Παναθηναϊκού". Διαβάστε ποιον τεχνικό προτιμούν!

Η σεζόν ολοκληρώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (14/6) στο ΣΕΦ για τον Παναθηναϊκό, που έχασε το πρωτάθλημα με sweep από τον Ολυμπιακό και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή που θα αναλάβει το δύσκολο project να επαναφέρει τους "πράσινους" στην κορυφή.

To Sport24.gr έδωσε τη δυνατότητα στους αναγνώστες να επιλέξουν τον προπονητή που θέλουν να δουν στην άκρη του πάγκου του Παναθηναϊκού από τη νέα σεζόν, με τον Φώτη Κατσικάρη να κυριαρχεί κατά κράτος! O ομοσπονδιακός κόουτς συγκέντρωσε θετικό ποσοστό 72%, υψηλότερο από κάθε άλλον διαθέσιμο στο poll. Μόνο το 28% των αναγνωστών που πήραν μέρος απάντησε αρνητικά για την περίπτωση του.

Δεύτερος στη σχετική ψηφοφορία αναδείχτηκε ο ασίσταντ κόουτς της Ζάλγκιρις και πρώην παίκτης των "πράσινων", Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (66%-34%) ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο εθνικός προπονητής της δευτεραθλήτριας κόσμου Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβις, με επίσης πολύ υψηλά ποσοστά (65%-35%).

Οι προτιμήσεις των αναγνωστών του Sport24.gr

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑΙ ΟΧΙ
Φώτης Κατσικάρης 72% 28%
Σαρούνας Γιασικεβίτσιους 66% 34%
Σάσα Τζόρτζεβιτς 65% 35%
Σάσα Ομπράντοβιτς 51% 49%
Έτορε Μεσίνα 47% 53%
Αργύρης Πεδουλάκης 37% 63%
Σούλης Μαρκόπουλος 29% 71%
Σωτήρης Μανωλόπουλος 28% 72%
Λούκα Μπάνκι 18% 82%
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ