ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πλησιάζει σε Σίνγκλετον ο Παναθηναϊκός

Πλησιάζει σε Σίνγκλετον ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός και ο Κρις Σίνγκλετον κάθισαν εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, οι οποίες βρίσκονται μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και τι απομένει για να κλείσει το deal.

Οι διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Μπουρούση μπορεί να έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον -και όχι άδικα- ωστόσο στον Παναθηναϊκό δεν είναι διατεθειμένοι να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Αποφάσισαν να περιμένουν για λίγες ημέρες την απάντηση του διεθνούς σέντερ, αλλά παράλληλα έβαλαν μπροστά για να κλείσουν τον πρώτο ξένο για τη φροντ λάιν. Έτσι κινήθηκαν εκ νέου για την απόκτηση του Κρις Σίνγκλετον, αναθερμαίνοντας το ενδιαφέρον τους για τον πρώην παίκτη της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Μετά την αρχική διαφωνία και την μεγάλη οικονομική διαφορά που παρατηρήθηκε στην πορεία των συζητήσεων -με αποτέλεσμα αυτές να... παγώσουν- οι δύο πλευρές τις τελευταίες ώρες βρήκαν σημείο επαφής και κάθισαν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με τις πληροφορίες του Sport24.gr να αναφέρουν πως τα δεδομένα είναι πολύ πιο ευνοϊκά -για το "τριφύλλι"- πλέον.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού κι αυτή του Κρις Σίνγκλετον εξετάζουν τους όρους της συνεργασίας τους, δείγμα του προχωρημένου του πράγματος, αλλά και της κατ' αρχήν συμφωνίας που υπάρχει στο οικονομικό. Αυτό σημαίνει πως μέσα στις επόμενες ώρες -κι εφόσον δεν προκύψει ξανά κώλυμα της τελευταίας στιγμής (όσον αφορά τους όρους)- δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία με τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ και κάπως έτσι να ολοκληρωθεί η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού.

Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν τη σεζόν που πέρασε στη Euroleague καθώς έβαλε το δικό του λιθαράκι στην εξαιρετική πορεία της Λοκομοτίβ Κουμπάν με αποτέλεσμα να φτάσει στο Final Four.

Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, ο Σίνγκλετον σε 31 αγώνες, είχε 8.4 πόντους (46.7% δίποντα, 31.6% τρίποντα, 73% βολές) και 4,5 ριμπάουντ. Στη VTB League, ο Αμερικανός φόργουορντ έπαιξε 32 παιχνίδια και είχε 9.4 πόντους και 5.1 ριμπάουντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ