ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται στον Παναθηναϊκό ο Γκάμπριελ

Έρχεται στον Παναθηναϊκό ο Γκάμπριελ

Οι λεπτομέρειες απομένουν, ώστε ο Κένι Γκάμπριελ να λύσει τη συνεργασία του με την ΛοκομοτίβΚουμπάν, κι ακολούθως να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό Superfoods μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κένι Γκάμπριελ, πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στον Παναθηναϊκό Superfoods αφού το απόγευμα της Τρίτης (22/11) υπήρξε μια ακόμη απόδειξη αυτό που έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες. Ότι δηλαδή δεν υπολογίζεται από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Η ρωσική ομάδα αποφάσισε να τον θέσει εκτός προπόνησης, δείγμα του ότι πλέον οι συζητήσεις του εκπροσώπου του με τη διοίκηση για λύση του συμβολαίου που υπέγραψε το καλοκαίρι βρίσκονται στην τελική ευθεία. Μπορεί η "Λόκο" να μην έχει υποχρεώσεις για το EuroCup (σ.σ.: έχει ρεπό), αλλά αυτό ουδόλως επηρέασε τις επαφές των δύο πλευρών. Το Sport24.gr είχε εξηγήσει από νωρίς πως το "διαζύγιο" δεν ήταν μακριά .

Όπως κι έγινε, με τον πρώην παίκτη του Ρεθύμνου να έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις από την πλευρά της ρωσικής ομάδας πως θα μείνει τυπικά ελεύθερος την Τετάρτη (23/11). Κι η Λοκομοτίβ Κουμπάν άλλωστε δεν ήθελε να τραβήξει περισσότερο η συγκεκριμένη συνεργασία, τόσο λόγω του γεγονός ότι επρόκειτο για το πλέον υψηλό συμβόλαιό της (ύψους 800.000 δολαρίων ετησίως), αλλά κι επειδή δεν υπήρξε η ανάλογη προσφορά στο παρκέ.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods εκμεταλλεύτηκε άμεσα αυτό το κενό... επαφής των δύο και μπήκε "σφήνα", για να κάνει τον παίκτη δικό του. Οι πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο για κατ' αρχήν συμφωνία του 27χρονου φόργουορντ με το "τριφύλλι" για συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας, ήτοι μέχρι το καλοκαίρι. Δείγμα του ότι οι "πράσινοι" θέλουν να είναι απόλυτα καλυμμένοι για τη ρακέτα τους, πριν καν πληροφορηθούν το ακριβές διάστημα απουσίας του Τζέιμς Γκιστ.

Ο παίκτης λοιπόν, αναμένεται να υπογράψει την Τετάρτη (23/11) τη λύση της συνεργασίας του με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν κι ακολούθως το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, που θα τον επαναφέρει στα μέρη μας, μετά το 2013-'14, χρονιά που φόρεσε τη φανέλα του Ρεθύμνου, έχοντας 12.8 πόντους και 9.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Με αυτόν τον τρόπο, οι "πράσινοι" καλύπτονται στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη και εν αναμονή της επιστροφής του Μάικ Τζέιμς στη δράση εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου σε Stoiximan.gr Basket League και EuroLeague, με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ