ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πλησιάζει η μεγάλη στιγμή για τον Παππά

Πλησιάζει η μεγάλη στιγμή για τον Παππά
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παππάς ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα της Κυριακής (15/11) δείχνοντας πως βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επανόδου στην αγωνιστική δράση.

Με τον Νίκο Παππά να προπονείται κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αρκαδικό (16/11, 19:00). Ο 25χρονος γκαρντ μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στη δωδεκάδα των "πρασίνων", κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει μέχρι το τέλος του μήνα, από τη στιγμή που προπονείται κανονικά, δεν αισθάνεται την παραμικρή ενόχληση και δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Πρόδηλο είναι πως δεν έχει ακόμη τον απαραίτητο ρυθμό, κάτι που πάντως θα βελτιωθεί μέσα από τις συνεχόμενες προπονήσεις. Έχοντας περάσει άλλωστε τους τελευταίους έξι μήνες μεταξύ φυσικοθεραπειών και γυμναστηρίου, είναι δεδομένο πως το μόνο που δεν θέλει να κάνει αυτή την ώρα είναι... να βιαστεί. Τουναντίον, σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού και τον Σάσα Τζόρτζεβιτς θα αποφασιστεί πότε θα κάνει την επανεμφάνισή του στη δωδεκάδα της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, τα προβλήματα λείπουν αφού ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό στον οπίσθιο μηριαίο δικέφαλο. Ο 18χρονος σέντερ αισθάνεται καλύτερα, αλλά ενδεχομένως να προφυλαχθεί από τον Σέρβο κόουτς, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στα επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Γιάνκοβιτς: "Δεν νοείται να μην νικάμε"

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους φίλους του Παναθηναϊκού στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα των "πρασίνων", τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα αναγκάσουν τους αντιπάλους να φοβούνται το "τριφύλλι". Αναλυτικά όσα έγραψε:

" Καλησπέρα σε όλους,

Είμαστε σίγουρα χαρούμενοι που καταφέραμε να κερδίσουμε τη Ζαλγκίρις και να διατηρήσουμε αλώβητη την έδρα μας, ωστόσο δεν μας φτάνει αυτό. Δεν μπορεί να περιμένουμε να παίξουμε μόνο μέσα στο σπίτι μας.

Δεδομένα μόνο που πατάμε το ΟΑΚΑ, γυρίζουμε γύρω μας και νιώθουμε την αύρα του κόσμου μας παίρνουμε... φτερά αλλά όπως είπε και ο προπονητής μας δεν μας αρκεί αυτό. Οφείλουμε αφενός να δώσουμε συνέχεια στην καλή μας απόδοση και αφετέρου να μεταφέρουμε αυτό το παιχνίδι μακριά από το γήπεδο μας.

Στην Ελλάδα τα έχουμε καταφέρει καλά έχοντας μια σειρά από νίκες σε ΣΕΦ, Αλεξάνδρειο, Ρέθυμνο, Πάτρα, ενώ τώρα ταξιδεύουμε στην Τρίπολη. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας και αυτό φαίνεται στο παρκέ, αλλά για να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας θα πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και στην Ευρώπη. Να ξεκινήσουμε να παίρνουμε νίκες και να ανακτήσουμε τη δυναμική μας μακριά από το ΟΑΚΑ.

Όσες δικαιολογίες και αν έχουμε δε νοείται να μην οδηγούμε τον Παναθηναϊκό στις νίκες. Εμείς θα αναγκάσουμε τους αντιπάλους να μας φοβούνται και να μην αισθάνονται άνετα απέναντί μας. Εμείς τους έχουμε επιτρέψει να μας κερδίζουν και πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό.

Κλείνοντας θα ήθελα να σταθώ και σε κάτι που δεν αφορά το μπάσκετ. Γιατί όσο κι αν είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε τη ζωή μας, όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο τον τελευταίο καιρό μας σοκάρουν. Τα τελευταία φονικά «χτυπήματα» στη Γαλλία και στο Λίβανο προστέθηκαν σε μια σειρά τραγικών γεγονότων τα οποία στιγματίζουν τη γενιά μας.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Βλαδίμηρος"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ