ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιστοί στα νούμερά τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods

Πιστοί στα νούμερά τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods
STOLISVAGGELIS

Ο Παναθηναϊκός Superfoods παρουσίασε τους αριθμούς που επέλεξαν οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, με τους νεοαποκτηθέντες να παραμένουν... πιστοί σε αυτούς που τους συνόδευαν τα τελευταία χρόνια και τον Κένι Γκάμπριελ να αλλάζει.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημέρωσε για τους αριθμούς που επέλεξαν οι παίκτες της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Κένι Γκάμπριελ να αποχωρίζεται το "21" και τους νεοαποκτηθέντες να κάνουν την επιλογή τους. Το βασικό είναι ότι οι περισσότεροι απέφυγαν τις... τυπικές επιλογές, ήτοι από το "4" έως το "15", προτιμώντας κάτι πιο ελεύθερο. Όπως επίσης, έδειξαν συνέπεια στις επιλογές που έκαναν τα τελευταία χρόνια, διατηρώντας το αγαπημένο τους νούμερο.

Για παράδειγμα, ο Μάρκους Ντένμον πήρε το "12" (το οποίο πέρσι ανήκε στον Τζέιμς Φελντέιν), ένας αριθμός που τον συνοδεύει από την εποχή που αγωνιζόταν ακόμη στο NCAA, την ώρα που ο Ζακ Όγκαστ αποχωρίστηκε τόσο το "30" (που είχε στο Notre Dame) όσο και το "0" (που φορούσε πέρσι στην Ουσάκ Σπορτίφ), για χάρη του "23". Ο Ίαν Βουγιούκας στράφηκε στο "15" (αφού το "14" που είχε στην προηγούμενη θητεία του στο "τριφύλλι" είναι κατειλημμένο από τον Τζέιμς Γκιστ), ενώ ο Ματ Λοτζέσκι παρέμεινε πιστός στο "24" που φορούσε επί σειρά ετών στον Ολυμπιακό.

Από τη δική του πλευρά, δεδομένου ότι το "4" έχει αποσυρθεί από τον ελληνικό σύλλογο, ο Λούκας Λεκαβίτσιους προτίμησε το "19" -αριθμός που είχε κι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο "τριφύλλι". Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο (43) και ο Ντίνος Μήτογλου (44) έμειναν πιστοί στο νούμερο που είχαν τα τελευταία χρόνια της καριέρας τους, σε Ισπανία και NCAA, αντίστοιχα, ενώ ο Κένι Γκάμπριελ αποχωρίστηκε το "21" για να πάρει το "22", που αποτελεί το αγαπημένο του νούμερο, αν λάβουμε υπόψιν τη συνέπεια που έδειξε σε κολέγιο και επαγγελματική καριέρα, επιλέγοντας το.

Αναλυτικά οι "πράσινοι" αριθμοί για τη νέα αγωνιστική περίοδο:

0 - Κρις Σίνγκλετον

3 - Κέι Σι Ρίβερς

7 - Λευτέρης Μποχωρίδης

11 - Νίκος Παππάς

12 - Μάρκους Ντένμον

14 - Τζέιμς Γκιστ

15 - Ίαν Βουγιούκας

16 - Γιώργος Καλαϊτζάκης

19 - Λούκας Λεκαβίτσιους

22 - Κένι Γκάμπριελ

23 - Ζακ Όγκαστ

24 - Ματ Λοτζέσκι

33 - Νικ Καλάθης

43 - Θανάσης Αντετοκούνμπο

44 - Κωνσταντίνος Μήτογλου

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ