ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιέζει για Τόλιβερ ο Παναθηναϊκός

Πιέζει για Τόλιβερ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πιέζει για την απόκτηση του Άντονι Τόλιβερ, ο οποίος φαίνεται ότι αποτελεί τον "εκλεκτό" του Αργύρη Πεδουλάκη (video).

Ο Παναθηναϊκός είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Άντονι Τόλιβερ, όπως είχε παραδεχτεί και ο μάνατζερ του Αμερικανού πριν από περίπου ένα μήνα.

Ο Τόλιβερ μέσω του μάνατζερ του είχε ξεκαθαρίσει ότι κολακεύεται από το ενδιαφέρον του "τριφυλλιού", αλλά προτεραιότητα του είναι να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Ο χρόνος πλέον περνάει και ο Αμερικανός παραμένει χωρίς ομάδα. Ο παίκτης φαίνεται ότι αποτελεί τον "εκλεκτό" του κόουτς του Παναθηναϊκού, Αργύρη Πεδουλάκη, με τους "πράσινους" να πιέζουν την πλευρά του αθλητή.

Ο 27χρονος Άντονι Τόλιβερ αγωνίζεται στη θέση τέσσερα και τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Μινεσότα Τίμπεργουλφς. Ο Αμερικανός φόργουορντ ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ΝΒΑ, όμως τα δεδομένα φαίνεται ότι πλέον έχουν αλλάξει.

Την προηγούμενη χρονιά, είχε 4,1 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 17,3 λεπτά χρόνου συμμετοχής με τους Τίμπεργουλφς. Σε περίπτωση που στο "τριφύλλι" καταφέρουν να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του θα κλείσουν και το ρόστερ τους ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Να προσθέσουμε ότι ο Αμερικανός κατά το παρελθόν έχει παίξει στην Ευρώπη με τις φανέλες των Μπρεμερχάβεν και Γαλατάσαραϊ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ