ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πήρε... ανάποδες ο Πασκουάλ

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν έχει ηρεμήσει ακόμη μετά τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα, δίνοντας εντολή για προπόνηση αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής στην Αθήνα. Οι "πράσινοι" θα προπονηθούν ανήμερα (!) του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η συντριβή από την Μπαρτσελόνα και η εικόνα διάλυσης στο τελευταίο δεκάλεπτο έφεραν τον έντονο εκνευρισμό του Τσάβι Πασκουάλ. Όχι μόνο όπως αυτός εκφράστηκε λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα στο "Παλάου Μπλαουγκράνα", αλλά και την επομένη της αναμέτρησης που έγινε επί ισπανικού εδάφους.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι του Σαββάτου (14/10), με τους παίκτες να κατευθύνονται άμεσα για το ΟΑΚΑ, προκειμένου να προπονηθούν. Όχι σε χαλαρούς ρυθμούς, όπως θα ήταν λογικό από την στιγμή που υπήρχε αγώνας μία μέρα πριν και ακολουθεί άλλος την επομένη (15/10), αλλά σε έντονους ρυθμούς, κι αφού πρώτα είδαν για αρκετή ώρα σε video τα λάθη που έκαναν στο "Παλάου Μπλαουγκράνα".

Ο εκνευρισμός του 45χρονου προπονητή είναι διάχυτος και δεν περιορίζεται σε αυτά τα μέτρα, αφού άλλαξε το πρόγραμμα της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως έβαλε προπόνηση το πρωί της Κυριακής (15/10), παρότι το απόγευμα υπάρχει η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ