ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Ψυχολογική και σωματική προετοιμασία"

Πεδουλάκης: "Ψυχολογική και σωματική προετοιμασία"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για το γεγονός πως πλέον ο Παναθηναϊκός πρέπει να αφιερώσει όλη του την προσοχή στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Κολοσσό (30/4, 6μ.μ.)

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πλέον ολοκληρωτικά πίσω του τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα και στρέφει την προσοχή του στον αγώνα με τον Κολοσσό, για την 25η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Οι "πράσινοι" υποδέχονται τον Κολοσσό με στόχο να στρέψουν όλη τους την προσοχή στο πρωτάθλημα, για το οποίο έχουν να δώσουν, όχι ένα ούτε δύο, αλλά τέσσερα ματς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.

Κι αυτό γιατί είχαν αναβληθεί οι αγώνες με την Καβάλα και τον Απόλλωνα, λόγω των πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Στις δηλώσεις του ο Έλληνας προπονητής τόνισε πώς οι "πράσινοι" θα πρέπει να επανέλθουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Κολοσσό Ρόδου να αποτελεί το πρώτο βήμα.

" Μετά και τα play offs της Ευρωλίγας, θα πρέπει να επανέλθουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτές τις μέρες μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε 2-3 δυνατές προπονήσεις μετά από πολύ καιρό. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο κομμάτι του… μυαλού, να αφιερώσουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε και ψυχολογικά και σωματικά για το τελευταίο αυτό κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου και το στόχο που έχουμε πλέον μπροστά μας. Και ο αγώνας με τον Κολοσσό Ρόδου είναι το πρώτο βήμα", είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ξανθόπουλος: "Συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί"

Από την πλευρά των παικτών, ο Βασίλης Ξανθόπουλος τόνισε: " Επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας αποχαιρετήσει την Ευρωλίγκα. Υπάρχει σίγουρα μια απογοήτευση, αλλά από την άλλη υπάρχει κι ένας ακόμη στόχος μπροστά μας, ο τελευταίος στόχος της χρονιάς και σε αυτόν θέλουμε να εστιάσουμε. Είμαστε καλά, είμαστε όλοι παρόντες και απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ