ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Είχαμε θετικά στοιχεία"

Πεδουλάκης: "Είχαμε θετικά στοιχεία"

Αρκετά θετικά στοιχεία εντόπισε ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης στο φιλικό του "τριφυλλιού" με τη Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα με 85-80, αλλά ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης εντόπισε αρκετά θετικά στοιχεία.

" Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς με δύο παιχνίδια σε δύο μέρες κι ενώ είχαμε ελλείψεις, ιδιαίτερα στα γκαρντ", τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε:

" Είχαμε λίγους παίκτες για να βγει το rotation και να ξεκουραστούν. Υπήρξαν παιδιά που έπαιξαν από 35 λεπτά στα δύο παιχνίδια, όπως ο Ματσιούλις. Φάνηκε μετά το 30’ ότι υπήρχε κούραση. Δεν ήμασταν πολύ καλοί στο αμυντικό κομμάτι. Σε γενικές γραμμές όμως, είδαμε πράγματα που θέλαμε να δούμε.

Κάποιοι από τους παίκτες μας δεν έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία σε αυτό το επίπεδο και γνωρίζουμε ότι ενσωματώνοντας και κάποιους παίκτες που λείπουν, τα περιθώρια βελτίωσης θα γίνουν ακόμη μεγαλύτερα. Είμαι ικανοποιημένος με την έννοια ότι η ομάδα προσπαθεί να παίξει πειθαρχημένα, ότι όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον.

Έχουμε καλό passing game, παρά το ότι μας έλειπαν δύο δημιουργοί μας, που είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε πολύ δουλειά στο θέμα της ομοιογένειας και στις λεπτομέρειες, αλλά αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Είχαμε θετικά στοιχεία, θα δούμε και τα και αρνητικά μέσα από το βίντεο και στην προπόνηση θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ