ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Έφυγε ο Διαμαντίδης, θα παίξουμε διαφορετικά"

Πεδουλάκης: "Έφυγε ο Διαμαντίδης, θα παίξουμε διαφορετικά"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος από τη δομή του ρόστερ του Παναθηναϊκού Superfoods και εξήγησε ότι οι "πράσινοι" ενδεχομένως να κινηθούν για περαιτέρω ενίσχυση στο τέλος του Σεπτεμβρίου.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν και ο προπονητής του "τριφυλλιού", Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε ότι στόχος των "πράσινων" είναι να ξαναγίνουν ομάδα.

"Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από τη δομή που έχει το ρόστερ. Το ζητούμενο από εδώ και πέρα είναι να γίνουμε ομάδα. Κάθε καλοκαίρι όλα είναι ευχάριστα, από εκεί και πέρα όμως στόχος όλων μας είναι να ξαναγίνουμε ομάδα. Έχουμε καλά υλικά, αλλά ευχαριστημένοι είναι πάντα αυτοί που δημιουργούν ένα καλό σύνολο. Το μπάσκετ αλλάζει και πάει στην αθλητικότητα, έχουν διαφοροποιηθεί τα δεδομένα ιδίως με τους ψηλούς που είναι καλοί στην άμυνα στο πικ εν ρολ. Δυστυχώς χάσαμε ένα πολύ καλό δημιουργό, έναν παίκτη σαν τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Αυτό σημαίνει ότι θα παίξουμε διαφορετικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Κάνουν όλοι ένα πολύ μεγάλο λάθος για το "σκεπτόμενο μπάσκετ". Αυτό δεν σημαίνει "αργό μπάσκετ". Σκεπτόμενο μπάσκετ παίζει το Γκόλντεν Στέιτ, που πέρσι άλλαξε θέση στον Ντρέιμοντ Γκριν και τον έβαλε στο "5". Αυτοί που δεν μπορούν να το καταλάβουν και να το αφομοιώσουν, τότε το χρησιμοποιούν αρνητικά. Σκεπτόμενο μπάσκετ σημαίνει να έχεις αρχές και λογική στο παιχνίδι σου. Μην τρελαίνουμε τον κόσμο. Σημαίνει ότι θα παίζουμε χρησιμοποιώντας το μυαλό μας, τόσο απλά. Φέτος έχουμε μια καινούργια διοργάνωση βάσει μορφής, την Euroleague. Μας λείπει σίγουρα ένα παιδί. Αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε δύο - τρία παιδιά. Στο τέλος του Σεπτέμβρη ή αρχές Οκτώβρη θα δούμε αν θέλουμε κι άλλη ενίσχυση. Θέλουμε σίγουρα έναν παίκτη που να μπορεί να μαρκάρει τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι" εξήγησε ο Έλληνας προπονητής στους εκπροσώπους του Τύπου.

Σε ερώτηση για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, απάντησε πως " ο Παναθηναϊκός δεν χαρίζει τίποτα σε κανέναν. Ο καθένας κερδίζει αυτά που πρέπει με τη δουλειά του", ενώ όταν του ζητήθηκε να επισημάνει τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει κάθε παίκτης της ομάδας του, απάντησε: " Πρώτον πρέπει να παίζει με υπερηφάνεια όπως θα κάνει όλη η ομάδα, να παίζει για την ομάδα. Aν δεν τα κάνει όχι γιατί δεν μπορεί αλλά γιατί δεν θέλει, είναι πολύ δύσκολο να παίξει στον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ