ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης reloaded!

Πεδουλάκης reloaded!

Το παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα στις 7/3/2014 ήταν το τελευταίο του Αργύρη Πεδουλάκη στην πρώτη θητεία του στον Παναθηναϊκό. Ο "Άρτζι" επέστρεψε στον "πράσινο" πάγκο έπειτα από 749 ημέρες με στόχο την αντεπίθεση των Πράσινων στα playoffs (PHOTOS)!

Η ήττα από τη Λαμποράλ Κούτσα στις 7 Μαρτίου 2014 ώθησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην απόφαση να αλλάξει μεσούσης της σεζόν προπονητή, κάτι που είχε να συμβεί στους "πράσινους" από το 1997 όταν ο Μιχάλης Κυρίτσης αντικατέστησε τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς.

Την επομένη της ήττας από τους Βάσκους στο ΟΑΚΑ, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και κατάφερε να οδηγήσει τους "πράσινους" σε τρεις τίτλους. Διευκρίνισε, δε, πως "θα είναι πάντα ξεχωριστό μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας".

Έπειτα από 749 ημέρες, ο Έλληνας τεχνικός επέστρεψε στον πάγκο του Παναθηναϊκού στον πρώτο προημιτελικό με τον Κολοσσό Ρόδου, ως αντικαταστάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Το photostory της επιστροφής του Αργύρη Πεδουλάκη

Πεδουλάκης reloaded!

Ο Αργύρης Πεδουλάκης επέστρεψε στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το ματς με τη Λαμποράλ Κούτσα, για το Top-16 της σεζόν 2013-14

Πεδουλάκης reloaded!

Ο κόσμος του "τριφυλλιού" επιφύλαξε θερμή υποδοχή στον 51χρονο προπονητή κατά την είσοδό του στο ΟΑΚΑ!

Πεδουλάκης reloaded!

Ο "Άρτζι" έχει στο πλευρό του τον Κώστα Τσαρτσαρή, ο οποίος κλήθηκε να στελεχώσει το τεχνικό τιμ των Κυπελλούχων Ελλάδας

Πεδουλάκης reloaded!

Ο έμπειρος προπονητής έκατσε ξανά στην άκρη του πάγκου των "πράσινων" σε επίσημο παιχνίδι έπειτα από 749 ημέρες

Πεδουλάκης reloaded!

Το 2014 ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αντικατέστησε τον Πεδουλάκη, πλέον οι δυο τους συνυπάρχουν στο τεχνικό τιμ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ