ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Μαραθώνιος Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα"

Πεδουλάκης: "Μαραθώνιος Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα"

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τα φιλικά που έδωσε το "τριφύλλι" στη Βουλγαρία.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από τη Σόφια της Βουλγαρίας, καθώς έφτασε σήμερα στις 20:00 (16/09) στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

" Είδαμε πολλά θετικά στοιχεία από αυτά τα δύο φιλικά. Έχουμε βελτιωθεί σε κάποια κομμάτια στην επίθεσή μας", τόνισε αρχικά ο Πεδουλάκης και συμπλήρωσε:

" Οι αυτοματισμοί δεν έχουν βγει ακόμη, είναι αρκετά δύσκολο, θέλει αρκετό χρόνο και το γνωρίζουμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να καλύψουμε τις απουσίες μας, ειδικά στη θέση του πλέι μέικερ που είναι θέση κλειδί. Ήταν κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ , γιατί πρέπει να μάθεις να ζεις με τα προβλήματά σου.

Η Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένας Μαραθώνιος, σίγουρα θα παρουσιαστούν αρκετά προβλήματα στη διάρκειά του και η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί γρήγορα και άμεσα σε αυτά τα προβλήματα. Αυτό σημαίνει πρωταθλητισμός".

Έπειτα ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε: " Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποιος παίκτης μου άρεσε περισσότερο από αυτά τα δύο παιχνίδια. Η ομάδα είναι σαν αυτοκίνητο. Παίζει ρόλο ο οδηγός, αλλά πρέπει να λειτουργούν όλα στην εντέλεια. Ο καθένας πρέπει να βρίσκει το ρόλο του. Για να φτάσει ο Σοφοκλής να σκοράρει για παράδειγμα, λειτούργησαν όλα τα παιδιά και βοήθησαν πολύ.

Καταλάβαμε όλοι ότι στα συγκεκριμένα αυτά παιχνίδια είχαμε πλεονέκτημα στη ρακέτα. Σε κάποια άλλα παιχνίδια θα έχουμε πλεονέκτημα κάπου αλλού. Και στα δύο παιχνίδια φάνηκε η απουσία των Διαμαντίδη και Ούκιτς. Υπήρχαν παιδιά που έπαιξαν πάρα πολύ όπως ο Ματσιούλις που έπαιξε 32 λεπτά στο πρώτο και 35 στο δεύτερο παιχνίδι. Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό.

Από την άλλη ήταν και ποιοτική η έλλειψη των δύο, για το μυαλό και τη μηχανή της ομάδας. Δεν δίνουν μόνο τα προσωπικά τεχνικά τους στοιχεία, αλλά με τον τρόπο που παίζουν, βοηθούν και τα άλλα παιδιά να γίνουν καλύτεροι. Υπάρχουν παιδιά που δεν μπορούν να δημιουργήσουν και έχουν ανάγκη , αυτούς τους δύο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ