ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Ο Μάικ Τζέιμς θα μείνει στην ομάδα"

Πεδουλάκης: "Ο Μάικ Τζέιμς θα μείνει στην ομάδα"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα στον τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει ήδη για παίκτη, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται να λυθεί το συμβόλαιο του 26χρονου γκαρντ (audio).

Ο Παναθηναϊκός Superfoods πήρε τη νίκη απέναντι στον Προμηθέα Πατρών , αλλά αυτό που απασχολεί περισσότερο είναι η κατάσταση της υγείας του Μάικ Τζέιμς . Ο 26χρονος γκαρντ θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες, κάτι που υποχρεώνει το "τριφύλλι" να αναζητήσει παίκτη στην αγορά, όπως εξήγησε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε μάλιστα πως δεν τίθεται θέμα αποδέσμευσης του, αφού έκανε λόγο για... υπομονή έως ότου ο παίκτης γυρίσει στη δράση.

" Είχαμε διάθεση, επιθυμία να κυνηγήσουμε στην άμυνα. Για τριάντα λεπτά προσπαθήσαμε. Κάποια από τα νέα παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής έχουν πιο βαριά πόδια από την προετοιμασία, είναι λογικό αυτό. Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάναμε πολλά λάθη, κυρίως τα γκαρντ μας. Αυτό είναι που το κρατάμε και θα θελήσουμε να το διορθώσουμε", δήλωσε αρχικά ο Αργύρης Πεδουλάκης για τον αγώνα με τους νεοφώτιστους, πριν αναφερθεί στο περιστατικό με τον Μάικ Τζέιμς:

Στη ζωή είναι δύσκολο να αγαπήσεις τον άσχημο, τον προβληματικό

" Ωραίο είναι να τον αποκηρύξουμε, και για τον Νίκο (Παππά) τα ίδια άκουγα όταν ήρθα στην ομάδα την προηγούμενη φορά. Στη ζωή είναι δύσκολο να αγαπήσεις τον άσχημο, τον προβληματικό. Πριν μερικές ημέρες είπα πως το βασικό είναι να γίνουμε ομάδα. Ο Μάικ (Τζέιμς) δεν ακολουθούσε την τακτική της ομάδας. Εκνευρίστηκε και χτύπησε την τζαμαρία. Έχει μετανιώσει. Είναι τυχερός γιατί για κάποια χιλιοστά θα μπορούσε να έχει σοβαρό πρόβλημα στο χέρι".

"Εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε το παιδί και να γίνουμε ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει πίεση. Πρέπει να καταλάβει κι ο ίδιος ότι είναι διαφορετικά τα πράγματα. Αυτό εννοούμε όταν λέμε ότι πρέπει να γίνουμε ομάδα. Ούτε τσακωμός έγινε, ούτε τίποτα. Έγινε αλλαγή, εκνευρίστηκε κι έκανε ένα λάθος. Εμείς είμαστε εδώ για να του δείξουμε ότι έκανε λάθος, το οποίο το πληρώνει πρώτα ο σύλλογος. Είμαστε εδώ για τα δύσκολα. Χρειαζόμαστε χρόνο".

Ενώ κατέληξε δηλώνοντας με σαφήνεια: " Δεν μπορούμε να μείνουμε έτσι, είναι αριθμητικό το πρόβλημα. Ο Μάικ θα μείνει στην ομάδα. Έχουμε δώσει μια πρόταση προς τη διοίκηση γι αυτό. Θα χρειαστούμε ενίσχυση, όπως και να το κάνουμε. Είχαμε στηρίξει πολλά πράγματα πάνω του. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Να προσαρμοστούμε και να τον περιμένουμε να γυρίσει για να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί".

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς είπε " κάθε πρεμιέρα είναι ιδιαίτερη. Μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας ήμασταν νωθροί. Στη συνέχεια βελτιώσαμε την απόδοσή μας, πήραμε τη διαφορά και την κρατήσαμε. Επηρέασε κι η απουσία του Μάικ Τζέιμς. Δεν μπορούμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι από έναν τραυματισμό, ενός τόσο βασικού παίκτη".

ΒΕΤΟΥΛΑΣ: "ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΓΚΑΡΝΤ"

Ο Νίκος Βετούλας δήλωσε πως " ήταν μια ιστορική στιγμή για την ομάδα του Προμηθέα Πατρών, να παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα έχει κάνει συγκλονιστική προσπάθεια τα τελευταία χρόνια. Θέλαμε να δούμε τον Ρασάντ Άντερσον να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας, να προσαρμόζεται περισσότερο στις απαιτήσεις. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Θέλουμε έναν ακόμη παίκτη στα γκαρντ, ψάχνουμε γι αυτό. Η πεντάδα με τους τέσσερις ξένους στάθηκε αρκετά καλά, τακτικά κυρίως. Όλα τα παιδιά έκαναν πολύ καλή προσπάθεια. Πρέπει να βελτιωθούμε στο κομμάτι των ριμπάουντ, γιατί βγάζαμε καλές άμυνες, αλλά χάναμε το αμυντικό ριμπάουντ".

Τέλος, ο Ζήσης Σαρικόπουλος ανέφερε: " Για εμάς πρωταρχικός στόχος στον αγώνα ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό. Είναι κάτι το οποίο καταφέραμε στο α' ημίχρονο, κάναμε όμως στη συνέχεια κάποια αβίαστα λάθη στην πίεση του Παναθηναϊκού. Όταν έχεις "νεκρά διαστήματα" σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορείς να ελπίζεις γιατί ο αντίπαλος θα ξεφύγει στο σκορ. Στις αρχές του δ' δεκαλέπτου καταφέραμε να κρατήσουμε κάπως τη διαφορά. Αυτό που μένει για εμάς είναι η προσπάθεια που κάναμε. Έχουμε δύσκολη σειρά αγώνων μπροστά μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα νεύρα έστειλαν τον Τζέιμς στο χειρουργείο!
Τζέιμς: "Δύσκολο να βουρτσίζεις τα δόντια με το αριστερό"!
Έπαιξε όσο έπρεπε ο Παναθηναϊκός, 81-71 τον Προμηθέα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ