ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάβλοβιτς: "Σεβασμός στον αντίπαλο"

Πάβλοβιτς: "Σεβασμός στον αντίπαλο"

Ο Σάσα Πάβλοβιτς εξήγησε ότι το κατάμεστο ΟΑΚΑ δίνει υψηλό κίνητρο στους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (19/10, 20:30) και υπενθύμισε ότι ο αγώνας Κυπέλλου έχει περάσει πια στην... ιστορία.

Έπειτα από τη μεταξύ τους αναμέτρηση στον προημιτελικό Κυπέλλου στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (19/10, 20:30) τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο ΟΑΚΑ , με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από την ήττα στο Κρασνοντάρ από τη Λοκομοτίβ.

Με αφορμή, λοιπόν, την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, ο Σάσα Πάβλοβιτς αναφέρθηκε στο υψηλό κίνητρο των "πράσινων" και ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους.

Το blog του Σάσα Πάβλοβιτς στο esake.gr

Εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, σεβασμός στον αντίπαλο

"Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ.

Το δύσκολο διάστημα συνεχίζεται για εμάς μετά τους αγώνες με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο, τον Άρη για το πρωτάθλημα και την Λοκομοτίβ για την Ευρωλίγκα. Θα θέλαμε να έχουμε το 100% σε επιτυχία αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε στη Ρωσία να αρχίσουμε νικηφόρα και στην Ευρωλίγκα.

Τωρα έχουμε έναν ακόμα δυσκολο αγώνα μπροστά μας, με τον Ολυμπιακό.

Το θετικό είναι ότι για πρωτη φορά φετος σε επίσημο αγώνα θα αγωνιστούμε στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας και είμαστε χαρούμενοι γι αυτό πολύ δε περισσότερο απο τη στιγμή που μάθαμε ότι έχει γίνει sold out από νωρίς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράσταση του και η παρουσία του μας δίνει υψηλό κίνητρο!

Όπως επίσης έχουμε υψηλό κίνητρο μετά την ήττα μας στο Κράσνονταρ. Θέλουμε να επιστρεψουμε στις επιτυχίες και θα αγωνιστούμε σκληρά γι αυτό, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι ο αγώνας πρωταθλήματος δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον αγώνα κυπέλλου, ο οποίος έχει περασει πια στην ιστορία.

Εμείς με εμπιστοσύνη στις δυνατοτητές μας και με σεβασμό στους εαυτούς μας αλλά και στον αντίπαλο θα δώσουμε τα πάντα ώστε να φτασουμε στη νίκη!

Θα τα πούμε πάλι σύντομα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ